för mycket fritid

hey there! whats up today then? näe same as usual, vaknade-kollade på vänner-käkade avocadomackor-chillat-pallat citroner, typ så ser väl våra dagar ut ungefär. vi bor nu på gården vi ska jobba på men jobbet blir typ framflyttat hela tiden, vi skulle börjat idag men nu kanske det blir fredag istället, aaagh! det är jäkligt jobbigt med för mycket fritid!
man får verkligen ha god fantasi för att hitta på något att göra. jag har redan plockat ögonbrynen, målat naglarna och rakat benen noggrant typ tusen gånger nu så då får man ge sig på lite andra saker som att typ rengöra fällknivens alla grejer och fack eller packa om väskan. vi har också kört helt sjukt mycket kort, den ända leken som vi typ kan är skitgubbe men den har vi kört sönder för länge sen så nu har vi spice-at till den lite och lagt till massa nya och svåra regler för att det ska bli mer spännande. vi får se hur länge det håller.

vi har iallefall hittat ett nytt ställe att sno internet från, biblioteket. skönt att slippa sitta och vara nervös för att bli utkastad på mcd. fick dock skäll av en gubbe som väste "it was all nice and quiet here until you showed up", oupsy!

ja ja so long!

 


Kommentarer
Postat av: tua

bluffstopp, ullabella, stress, gin rummy, poker, 21, finns massa spel ju!

2011-11-30 @ 11:08:28
Postat av: Aina

tack, räddaren i nöden!

2011-12-01 @ 03:29:59
URL: http://ainabanaina.blogg.se.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0