dag nummer tre

hola amigos! såhär efter tre dagar har vi äntligen hittat ner till stranden. den låg visst typ 3 min bort från vår lägenhet. vi har tå bad-alternativ här, en asfin klippstrand och en ganska smutsig sandstrand mitt i paceville. och vilken valde vi mån tro? den smutsiga sandstranden såklart! vi ville asgärna bada vid klipporna men det var ingen annan som badade där så vi blev lite misstänksamma, vad simmar egentlien omkring i vattnet runt ön lixom? kan ju vara vad som helst, och föressten så vare as vilda vågor så man hade troligtvis blivit mosad mot klipporna i vilket fall!

en fråga till christine, om du läser det här, vart tusan badade ni när du var här på språkresa?

ännu en gång ska jag hjälpa min man med maten, ikväll blire ris och bönor. sweet. föressten så var köttbullarna vi åt igår troligtvis det närmaste jag någonsin kommer att käka kattmat, både luktade, såg ut och troligtvis smakade som det. KISS ♥


blek, nöjd och osäkert leende på den shyssta stranden


ledsen kille på den smutsiga stranden i det smutsiga vattnet


Casper gör entre

Hey yall!

nu har jag äntligen hittat ett sätt att bryta mig in i bloggen! jag har försökt o hitta ett sätt att lägga upp filmer så alla kan få njuta av mitt flöjtspelande. men tills dess får ni nöja er med dagens citat. eller tillsnästagång citat!

citat 1: Det är nedstämmande att så många människor förvånas över
             ärlighet, men så få över lögn och svek.

u know u love me, xcxp


dag nummer två

hola! idag har vi varit runt halva stan och sökt jobb (fick inte jobbet på betsson för er som missat det, skit). men jag har inte tappat modet för det! vi har sökt jobb här i st. juliand där vi bor för det finns en del affärer och sånt här. så länge ska vi kanske jobba på nordic bar (där vi sov) som bartenders ett tag tills vi hittat något bättre, och det kan vara kul det med. känns som alla måste ha testat på bartendring någon gång i livet innan man dör annars är man vek, man behöver inte heller någon utbildning så det är bara att blanda hej vilt!

nu ska jag hjälpa den flöjtspelande nakna mannen här bakom mig med middagen. vi lyxar till det ikväll med spaghetti och köttbullar på burk. Puss-och-kram!


nakna flöjtspelande kocken


de första 24

HEJ!

oj oj oj, nu har jag saker att berätta. vi kom till malta för exakt 24 timmar och 20 min sedan och det har hänt sjukt mycket redan. på planet hit träffade vi stans snällaste grabb som heter Andrew och är DJ (mycket tufft) han tipsade om att vi kunde bo ovanför hans bar första natten och vi nappade på det. och ehm.. första tanken av lägenheten var typ "vem har mördats här?" hela stället var helt upp och ner. asså påriktigt, killen som bode där innan oss hade inte ens spolat efter sig och det låg flaskor och skräp överallt. och sängen, den ska vi inte ens tala om! det var kanske det snuskigaste jag sett, kan bara tänka mig vad som försiggått där. efter en middag i mörker (det fanns ingen el) så bestämde vi oss för att dissa sängen och slagga på golvet, men vad händer då? en stor jädra kackerlacka kilar förbi våra fötter så det blev sängen tillslut iafl. skön kväll..

på morgonen flydde vi mordlägenheten innan gryningen och har vandrat omkring typ halva malta i jakt på att hitta ngt bättre. efter flera timmar av vandring med våra astunga ryggsäckar gav vi tillslut upp. vi började vandra hem till snusk lägenheten men precis innan vi var framme hittade vi ett annat hostel bara några meter ifrån gamla stället. blaa blaa blaa blaa.. snabbspolning. på hostelet träffade vi ett colombianskt par och i desperation släpper casper "do you wanna share an apartment with us?" och så blev det. vi flyttade in bara en typ halvtimme senare med dom. stackarna vet nog inte vad dom egentligen gjorde men nöjda är vi!

casper sitter nu i soffan och spelar flöjt ( han har precis lärt sig pirates of the carribean melodin ) men vi har precis satt upp en regel om att det är förbjudet med flöjtspelande efter kl 10. man måste ju tänka på grannarna. och mig. jusste casper vill börja blogga så han har fått tillåtelse att skriva lite här. PUSSS på er ♥ A

 


middag i mörkret


superseriöst bloggande på vår coola kängru soffa


hejdå och så


kom precis hem efter att ha sagt hejdå till mista sista gullisar hanna, hanna och bea. känndes så jädra konstigt att säga hejdå till dom, typ helt overkligt. känns lixom som att vi släppte en vanlig kvällsfika och att vi ska ses på torsdag men så ligger det ju egentligen inte till direkt. jag orkar varken tänka eller skriva om hur det egentligen ligger till för det blir helt enkelt för sorgligt. fick ett hemligt brev av bea som jag bara får läsa när jag sitter på planet, misstänker att jag kommer att snora som fan när jag läser det med tanke på att min läpp började darra bara jag såg kuvertet.

finns inte direkt ngn passande bild till texten så det blir en på mig och världens sötaste raraste bästa bea. åker imorn på dagen och uppdaterar så fort jag bara kan. ♥



är lite praktisk

hej vänner. gissa vad? imorn åker jag till Malta, har lite fixed feelings kring det men det blir bra. har massa saker att göra idag men jag blir såå stressad och nervös så att jag typ bara går omkring hemma och drcker yoghurt och struntar i att jag egentligen behöver packa och städa och tvätta och fixa. men sån är jag, yoghurt blir min terapi idag helt enkelt. har även varit runt halva stan och gjort massa ärenden, som att typ handla låss på HM. för lyssna här, HM finns inte på malta. helvetet har ju frusit till is.

går allt som det ska i Malta blir allt bra, går allt inte som det ska så kommer jag hem och det blir också bra. fast då kommer det kännas som en stor fail. så vi håller tummarna och hoppas bara, orkar inte riktigt tänka på det för det gör mig nervig.

nu till lite praktiska detaljer vill ni få tag på mig så är det bäst att lägga till min skype den heter AinaLesse rakt upp och ner, lägg till den vänner! mitt mobilnummer komnmer att försvinna på torsdag den 29 och då kommer jag att fixa ett nytt malteiskt nummer. mer om det sen. annars kommer det mest vara här jag håller mig uppdatead. åh vad jag känner mig tråkig. men vill ni veta ngt kuuuuuul, det ska vara sol här hela veckan och vet ni vad det är för väder resten av veckan i Malta? jo blixt och åska. shysst!



en tjejgrej

ska dra hem till berget strax och köra årets fetaste förfest med bastu, nagellacks fix, kuddkrig och sånt där som alla tjejer gör när dom är ensamma. och jusste  ja, vi ska träna på "french kissing" för det gör också alla tjejer. ska iafl ut ikväll för sista gången och jag börjar redan känns mig nervös och lite panikig. kommer att behöva säga hejdå till massa folk ikväll, jobbigast av allt blir såklart att säga hejdå till christine. fyfan vad det kommer att tjutas, för det gör väl alla tjejer?

min kamera har förövrigt fuckat upp och mer än hälften av bilderna från i onsdags är förstörda. tur att vi köpt en ny att ha på malta men segt ändå. nu ska jag raka benen för det är en grej som alla tjejer gör. vi ses!





två av de överlevande bilderna från i onsdags

sista lördagen hejsan

godmorgon! vaknade inte nyss, vaknade för flera timmar sen vilket är as störigt för jag gick och la mig sent igår, är verkligen stans sämsta människa på att sova länge. var och firade alice igår som fyller 20 idag. fett med mys. blir dock så jädra irriterad på två saker, nummer ett:
jag har tappat aptiten totally, har knappt kunnat käka sen i tisdags vilket är as segt. det som är bra med det är att jag på tisdag tvingas in i en ny bikini sesong på malta så jag kanske är lite mer slimmad om jag fortsätter att svälta mig själv ofrivilligt.
den andra saken som är otroligt störig är folk som spelar word feud i sociala sammanhang *host, alla mina kompisar, host*, blir s sjukt irriterad när man upptäcker att hela middagsbordet sitter med näsan 4 cm från mobilskärmen och skriker om hur många påäng dom får för ord som inte ens finns som typ FLAKSENS, vad fan är det ens? extra störigt är ju att det är sista helgen för mig och christine hemma nu så det känns som att det kanske är bäst att passa på att snacka om det man vill ha sagt istället för att spela typ alfapet. ÖH så störigt, så alla som läser det här och kör wordfued bör känna sig träffade för jag är fan arg.

jusste, drömde föressten att casper gjorde slut med mig för att jag inte hade iphone. moget.


roliga vänner

hade föressten fett kul i onsdags med jobbet. feeettttt kuuuuul, konmer att sakna sönder er. lovar också att lägga upp bilderna från då under dagen.

KISS ♥

vem missar en grillbuffé?

håller på att gör iordning mig för att ta en sväng om på stan med lille Skärblom, jag ska köpa två nagellack som jag har spanat på ett tag för det tycker jag att jag är värd! HA!
Efter det ska jag iväg på personalfest/möte med Max i linköping, vi ska typ köra segway och höghöjdsbana och grejer. Och vad gör vi sen då? jo vi käkar grillbuffé, jag vet att jag slutat jobba där men har man chans att käka det tackar man fan inte nej!

Hejdå godingar!




NU fattar jag!

NU är det precis en vecka och precis NU inser jag det påriktigt. har lixom ställt in mig på att dra så jädra länge men tanken på det har alltid varit så difus. eftergt i att ha hängt i christines soffa hela kvällen med tjejerna så inser börjar jag inse hur jädra mycket jag kommer att sakna dom och allt här hemma, det jag en gång kräkts på lixom (inte tjejerna såklart). Det känns så sjukt attt tänka på att jag inte kommer att kunna träffa dom på hur-länge-som-helst, och jaaa jag vet att det finns skype men det är inte samma sak och jag är för att vara ärlig sjukt jädra dålig på att höra av mig även fast jag vill!
att jag blev så jäkla emo just nu och idag kan bero på att det har avrit en ganska "stor" sag för mig, eller typ inte stor men överväldigande? emotional? först och främst för att det är precis en vecka kvar tills vi sticker, sen också för att jag slutade jobbet på Max idag.

Det är själva FAN vad allt har gått fort, känns som att det var typ två veckor sen jag tog studenten. det är inte bara sommaren som har gått fort utan typ allt? inte för att låta för djup men, livet i övrigt!


Förlåt på förhand över mitt EMO inlägg men känner inte att jag har ngt possitivt att skriva förutom att jag idag för första gången på typ ett och ett halvt år dagen till ära målade naglarna. man måste ju fira lite att man har friheten att göra det nu när man inte längre jobbar på en restaurang! Iafl, för att komma i samma mood som mig just nu tycker jag att ni ska lyssna på låten nedan och kolla på bilderna för det får iafl mig att gråta. Adios! ♥



































veckans

veckans tre sämsta

numero uno.
norrköpng, finns inget som gör mig mer irriterad när man får höra saker om sig själv eller sina sina vänner som är totalt skitsnack. det är säkert ofta saker inte är tagna fån luften men allt blir ju så jädra förvrängt. det är som att köra viskleken, ju fler man säger saken till desto mer fel blir det. logiskt men störigt. känns som att hela stan kör viskleken om allt man får höra, men hur kul äre inte då? kan ju inte driket säga att jag inte gör det själv men det är när man själv får smaka på det som det är för jädra störigt.

numero due. att alla drar. sa hejdå till evelina igår och det var också för jädra sorgligt. nästa man på tur är christine och det vill jag inte ens tänka på. buuh..

numero tre. vuxna som beter sig som barn. stötte på ett typiskt exempel i fredags på jobbet, det kom en bil med ett gäng 40+ gubbar som bettede sig som att de var 14. herreguuuuuud. ville bara kasta läsken i ansiktet på dom. men vet ni var det värsta var? att det satt tre aspackade (riktiga) fjortisar i baksätet asfulla. stackars barn och äckliga jädra gubbar. fan!

veckans tre bästa

numero uno.
christine. världens sötaste gulligaste bästa gullis. finns ingen som är bättre på att snacka och snacka med. kommer dö när vi är ifrån varandra. gullis

numero due. familjen narvaez. dom som inte sett dom på youtube har ju missat något. och det är allvarligt. asså man vill ju bara adoptera hela familjen allihop. dom skulle kunna bo i mitt rum med mig och jag skulle inte ha ngt emot det. eller så kanske man skulle kunna ta med sig dom som handbagage när man reser. iafl den minsta lilla sötaste Eliana, hon kan ju inte väga mer än 15 kg? videos på dom längre ner iafl.

numero tre. deospray. bäst ia lla lägen förutom när man råkar använda det som hårspray. dom som inte har det borde fixa det. bästa jag köpt på år typ.



lätt bättre än orginalet.


tjejen som går in för det

ett hål mer än andra

Tjäbba! Ayooo vem har tagit hål i örat idag då? Jo jaaaaag, och hanna såklart. Var så nervös att jag var helt plaskvåt av svett och jag skrek så att jag skrämde en liten flicka som skulle ta efter mig men jag är badass och jag klarade det. Är nu ett hål rikare och är sjukt glad och röd-örad men det äre värt och jag svimmade inte, olé!

Bääääästa Berg ♥


 
Självsäkert leende dock skön stöttning där bak av Hanna och Petter. Thumbs up!

Känner mig dock sjukt sjuk nu. Extra jobbigt blev det när jag ringde och sjukanmälde mig från jobbet men så ringer dom tillbaks och säger att jag måste jobba iafl för att alla andra redan var sjuka. Då hade jag redan bytt om till pyamas och ställt in mig på att ligga i soffan och snora. Buuuh!

gunilla persson

kom precis hem från att ha käkat middag med görlsen på papa grappa där vi ännu en gång sa hejdå till linn och lite eve eftersom hon åker till Seattle på måndag i ett år den jäveln! imorn jävlar ska jag och berget ta ett varsitt nytt hål i örat. känns som att jag är redo nu, det var ju ett år sedan jag tog ett sist så nu jädrar ska här hålas! har dok svimmat alla gånger jag tagit sprutor på sista tiden så vette tusan hur det här ska sluta men jag antar att det kommer att krarscha och knaka eftersom det är hårt där uppe med typ ben? eller brosk?

juuussteee nu kom jag på varför jag ens började skriva, jag blev precis kompis med Gunilla Persson från Svenska Hollywoodfruar på facebook. scoooore! cool brud. hejs nu blire jersey shore för fulla muggar.

Dom två feta på övronsnibben har jag redan men den smale högst upp är nästa projekt. och jusste sorry för stans mest seriösa bild men det finns inte många bilder med tydliga öron på.

precis måndag

ursäkta för det senaste inlägget, kanske det sämsta jag skrivit. blir en bättre nästa vecka!

har haft en soft helg med både firande av alicia och 3 års firande med casper, inte dåligt det inte! idag har jag jobbat och jag jobbar heeeela veckan så nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar och sen ska jag sova sönder. adios!



Cool lillasyster och en as snygg-meglacool-söt bild på mig

veckans



har ju lovat att köra en veckans varje vecka så jag kastar iväg den nu såhär lite innan jag väntar på bussen till alicia och hennes birtday party. PUSS!

veckans tre sämsta

numero uno.
höstmodet, känns påriktigt bra att dra iväg lite pga av detta. givetvis finns det aaaas mycket fina kläder nu men det är gina tricot som är anledningen till att det blir en första plats för detta. har ni sett kläderna där just nu eller? dom har en hel sektion med typ discokläder i typ serice och neongrönt och lila, herregud det är serist bara justin beiber som skulle kunna tänkas ha på sig dom där paltorna och han är ju som han är.

numero due. mitt nya zeeländska pass. hittade det för några dagar sen och upptäkte att det står fel födelsedatum i det? what is this? är tydligen född den 18 mars av ngn bissar anledning. å andra sidan, skönt med två födelsedagar?

numero tre. folk som tror att de vet bättre än mig. kan dö typ?

veckans tre bästa

numero uno.
whipeout. ursäkta att jag tjatar men eeh aa ju mer jag tänker på det desto coolare äre.

numero due. att mitt knä är fiskt igen. bäzt!

numero tre. att linnet är hemma ett par dagar. också bäzt, borde kanske ha kommit på första platsen men nuuuuu måste jag rusa till bussen!


all makt åt tengil



kom hem från castingen till whipeot för ett tag sen och dör typ av trötthet. träffade de kanske sjukaste människorna i mitt liv idag påriktigt, så jädra sköna! priset tar självklart killen här oven hem inte bara för att han har mod att gå omkring i vuxen blöja utan för att han har vunnit sveriges värsta bilförare vilket är ganska imponerande faktiskt!

jäjä håller alla tummar att det gick bra idag iafl, kände mig som typ världens tråkigaste människa i jämförelse med dom andra som var där men som sagt hååååållleerrr tummmarnaaaaa hårdare än hårdast! dom hör iafl av sig i oktober om man kommer med, så atte aa. Tengil hjälmen kan ju kanske ge lite tur!

PUSS på er, och all makt åt Tengil!


whipeuot och lite annat

god kväll vänner, alles gut? är hos min madre på landet och myser. lagade asgod mat och plockade typ allt från trädgårdslandet utanför, mycket rart. en mindre rar sak var att när jag igår åt min lunch på jobbet (mammas paj) så hittade jag en ganska stor spindel mitt i pajen. mycket väl tillagad. så gåre när man plockar maten själv, och jag kan säga det att det var ganska mycket svårare att fortsätta käka efter det.

nu till ngt annat, dom ringde från kanal 5 idag och frågade om jag ville komma till sthlm för andra uttagningen till whipeout på fredag. hade nästan glömt att jag sökte till det för aslänge sen lite spontant sådär. men vi får se hur det blir med den saken!




bilden på mig jag skickade in till whipeout, förstår att dom inte kunde motstå mitt leende.


morfar och lite annat

hola, sorry för dålig update men jag har jobbat så jäkla mycket så jag har inte haft tid! i lördags var vi vid morfars grav och planterade lite blommor för han skulle ha fyllt år då, gullis morfar
efter var det kräftskiva och för att beskriva det med ett ord så säger jag spårat, inget mer om det!



torsdagspannkakor hela veckan

hej, här står jag i köket och lagar pannkakor. lite såhär halvvägs genom receptet inser jag att 4 portioner inte innebär 4 stycken pankakor, jag har nu närmare 10 liter pankakssmet påriktigt. herrejesus, så atte.. är någon sugen på pannkakor så äre bara att svänga förbi det lär finnas kvar en vecka framåt tror jag. choklas pankakor är det förövrigt.

tog ett span på min kära gamla bilddagbok och hopsan hejsan för exakt 4 år sen den 1 september gjorde jag och bea pannkakor, måste vara ödet. tyvärr går det inte att lägga in bilder från bilddagboken men ni kan ju föreställa er, bleka läppar, pankakor och mens överallt. mer säger jag inte, adios ♥

RSS 2.0