dag nummer tre

hola amigos! såhär efter tre dagar har vi äntligen hittat ner till stranden. den låg visst typ 3 min bort från vår lägenhet. vi har tå bad-alternativ här, en asfin klippstrand och en ganska smutsig sandstrand mitt i paceville. och vilken valde vi mån tro? den smutsiga sandstranden såklart! vi ville asgärna bada vid klipporna men det var ingen annan som badade där så vi blev lite misstänksamma, vad simmar egentlien omkring i vattnet runt ön lixom? kan ju vara vad som helst, och föressten så vare as vilda vågor så man hade troligtvis blivit mosad mot klipporna i vilket fall!

en fråga till christine, om du läser det här, vart tusan badade ni när du var här på språkresa?

ännu en gång ska jag hjälpa min man med maten, ikväll blire ris och bönor. sweet. föressten så var köttbullarna vi åt igår troligtvis det närmaste jag någonsin kommer att käka kattmat, både luktade, såg ut och troligtvis smakade som det. KISS ♥


blek, nöjd och osäkert leende på den shyssta stranden


ledsen kille på den smutsiga stranden i det smutsiga vattnet


Kommentarer
Postat av: christine

heeej bror!

för det första: BADA INTE VID DEN DÄR STRANDEN!

för det andra: när jag och mamma är där så bor vi alltid på antingen the golden tulip vivaldi eller på de stora typ lite rosa hotellet som heter typ westin dragonara eller nått sånt. det finns ett jättefint bad om ni går rakt fram mot det stora casinot, men på somrarna måste man betala för att komma in dit, vet inte hur det är så här års :)

2011-09-30 @ 21:02:41
URL: http://christineringborg.blogspot.com
Postat av: aina

aha! amen det fina klippbadet ligger mittemot det dära rosa hotellet så jag vet vad du menar. fast asså dom har typ alltid röd flagg och det verkar lite småcrazy att hoppa i där men det kanske är för att det håller på att bli höst. SAKNAR dig gulle och jag lovar att inte bada på sandstranden mer! <3

2011-10-02 @ 11:48:11
Postat av: christine

okeeeej, ja men det är nog för att det är påväg att bli höst för det har aldrig varit röd flagg när vi har varit där.. :) hoppas allt löser sig med era jobb, håller tummarna för er! vi får försöka prata på skype nån dag i veckan! PUSSS LOVE!

2011-10-02 @ 15:59:22
URL: http://christineringborg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0