de första 24

HEJ!

oj oj oj, nu har jag saker att berätta. vi kom till malta för exakt 24 timmar och 20 min sedan och det har hänt sjukt mycket redan. på planet hit träffade vi stans snällaste grabb som heter Andrew och är DJ (mycket tufft) han tipsade om att vi kunde bo ovanför hans bar första natten och vi nappade på det. och ehm.. första tanken av lägenheten var typ "vem har mördats här?" hela stället var helt upp och ner. asså påriktigt, killen som bode där innan oss hade inte ens spolat efter sig och det låg flaskor och skräp överallt. och sängen, den ska vi inte ens tala om! det var kanske det snuskigaste jag sett, kan bara tänka mig vad som försiggått där. efter en middag i mörker (det fanns ingen el) så bestämde vi oss för att dissa sängen och slagga på golvet, men vad händer då? en stor jädra kackerlacka kilar förbi våra fötter så det blev sängen tillslut iafl. skön kväll..

på morgonen flydde vi mordlägenheten innan gryningen och har vandrat omkring typ halva malta i jakt på att hitta ngt bättre. efter flera timmar av vandring med våra astunga ryggsäckar gav vi tillslut upp. vi började vandra hem till snusk lägenheten men precis innan vi var framme hittade vi ett annat hostel bara några meter ifrån gamla stället. blaa blaa blaa blaa.. snabbspolning. på hostelet träffade vi ett colombianskt par och i desperation släpper casper "do you wanna share an apartment with us?" och så blev det. vi flyttade in bara en typ halvtimme senare med dom. stackarna vet nog inte vad dom egentligen gjorde men nöjda är vi!

casper sitter nu i soffan och spelar flöjt ( han har precis lärt sig pirates of the carribean melodin ) men vi har precis satt upp en regel om att det är förbjudet med flöjtspelande efter kl 10. man måste ju tänka på grannarna. och mig. jusste casper vill börja blogga så han har fått tillåtelse att skriva lite här. PUSSS på er ♥ A

 


middag i mörkret


superseriöst bloggande på vår coola kängru soffa


Kommentarer
Postat av: alice

låter ju helt amazing! (förutom de små snuskiga detaljerna) lova at blogga varje dag! <3

2011-09-28 @ 22:08:47
Postat av: Hanna

colombianer <3

2011-09-28 @ 22:22:54
URL: http://hannaskarblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0