jungle madness

forlat forlat forlat forlat. igen. kanns som att jag borjar alla mina inlagg med forlat. eller forlat med ett o med tva prickar over det you know. vi harborta har missbrukat internetet dar vi bor sa nthats why jag inte uppdaterat. its mabye easyer if i write this in english since you might noticed that i am missing the last three letters in the alfabet. and I will have to appologise ahead about the spelling in this "inlagg". sorry.

so, finally this is the last week here with picking and it feels sweet. we are now doing apricots and i am the only girl doing it, it is crazy hard work and the boys i work with are acting a little bit like animals. man blir slut helt enkelt. its jungle madness out here. however lyckades jag plocka 94 stycken buckets today so i did pretty good anyway.

holy schmoly what my back hurts, i am serious right now, the first thing i do when i get to thailand is to take a thai massage, seriously. i deserve that, minst sagt. obviously I am not on my computer at the moment so i cant upload any new pictures but its not much to see just lots of stupid fruit and tired dirty people.

KISS!

14 days left until thailand tbw. yaaay!

hydralada

yo! internet ige, yes yes and life is sweet. har kört omkring på en elektrisk stege hela dagen och plockat aprikoser istället för körsbär och det är ganska sweet. är inte stans bästa på att manövrera maskinen bara vilket resulterar i att jag både krossar regnar på trädet och krossar typ alla ben i kroppen på mig själv. jag är en jädra livsfara på den där för människor, djur och träd. men tjänar man dubbelt så mycket på det äre lätt värt och man behöver inte heller bära på något heller så ryggen klarar sig ganska fint.vin och pizzapartyt i fredags var kanske det roligaste jag haft hela resan, fett jädra askul. dock så överraskade dom oss med att vi skulle jobba morgonen efter, skön suprise. det blev inte mycket blåbär plockade för någn tror jag men det vare värt.
jahopp. tror det var alla news jag hade. på återseende!

pizza och hundmat

åh så deppigt. fick precis reda på att det ska regna imorgon också så inget jobb då heller och på öndagar är vi lediga, skjut mig långsamt. är så less på att ligga och mögla i en blöt bil. och inte är det bättre på accommodationet (stavning på det?) där typ 30 blöta personer sitter ihopträngda i två soffor utan skor och as stinkande fötter. ÅH. och inte nog med det så är jag så smutsig och kall så att det inte är klokt, och inte heller sklle det hjälpa att ta en dusch för den är typ precis lika kall och smutsig så det skulle inte bli bra, plus att jag aldrig någonsin skulle kunna bli torr.

agenturen här i NZ har hört av sig ang en hundmats reklam casting. dock måste man ha med sig en egen hund till castingen och jag känner inte sådär jättemånga hundar härborta. skit asså. jag som både älskar hundar och mat, det bästa från två världar lixom.


 

javier härborta har styrt upp en pizza och vin kväll ikväll. det blir fint. kiss!

chick picker

hola igen, nu vare aslänge sen igen vet jag och jag ber om ursäkt. vi är mitt ute i ingenstans där det finns ett enda internetcafé där man får 20 minuters internet för 30 kronor, känns lite sissådär. dock så kom någon god själ på att man kan låna internetet från kontoret här på orcharden, så vips så har man gratis internet igen. bäst. i jämförelse med äppel-thinningen absoluit älskar jag det här jobbet, äääälskar. vi plockar blåbär och körsbär och jag är faktiskt ganska grym iallefall på körsbärsfronten. fick till och med kommentaren att jag var "the best chick picker this year", score. vet inte riktigt hur mycket jag kommer att tjäna men bättre än typ 5000 kr på en månad iallefall som vi fick på förra stället.

alla som jobbar här är sjukt söta också. probleme är att typ varenda jäkel snackar antingen franska eller spanska. jag kan inte något av dom. så när man jobbar hamnar man antingen i den franska gröten eller den spanska gröten och känner sig ungefär lika dum i båda två. mycket segt.

idag regnar det iallefall, och vet ni vad dom gör när det har slutat regna? jo då kommer dom hit med en helikopter för att torka frukterna på träden. haha.adios så läge iallefall. en månad och en dag kvar tills thailand förövrigt. go go go!


femtiofyra

mitt huvud är 54cm i omkrets och min hals är 30. är inte det ganska mycket eller? jag har ju över en halv meter huvud, otippat. ja ja, nu ska vi packa ihop oss och lämna queenstown. Kiss!

thai timeOJ så glad jag är nu då. efter typ tre timmars jädra svettande och krånglande lyckades jag boka en biljett till thailand. YAAAAY! om typ sex veckor kommer jag att träffa mina bästa vänner i hela världen (förutom dom som är typ i uppsala, eller australien eller usa) och först ut är vår allas bea. jordklotets bästa. kommer att låta henne slicka mig i näsan om hon så vill det, som på bilden över. hör du det? du har free acsess.

love 

lite små deppigtvet inte vad det är med mig idag, känner mig lite smådeppig. får skylla på att jag börjar bli sjuk, för jag får faktiskt inte munsår eller går omkring i tjocktröja och har gåshud när det är typ trettio grader varmt, så det så. och jag som egentligen gillar att vara sjuk när jag är hemma, men nu känns det skitbajs för vi drar från queenstown imorn bitti och flyttar tillbaks till bilen och jag kan tänka mig att det inte är sådär jätte party att vara sjuk när man bor i en bil.

ÅH vad jag längtar till thailand och att träffa mina bästa vänner igen, jag längtar så att det nästan gör lite ont. ÅÅÅÅH. ska iallefall försöka boka en biljett ikväll när jag snackat lite med min mor angående lite pengar problem, men sen så. har hittat en biljett för 3500, det kallar jag heeeelt ok faktiskt. ÅH vad jag längtar igen. dör lite när jag tänker på att jag ska plocka körsbär och blåbär en och en halv månad till innan jag drar, snark asså. det som är bra är att man får käka hur mycket man vill det som är dåligt är dock att man bara får jobba fram tills kolckan två på dagen men börja klockan två på natten om man vill. man kommer gå omkring med fetångest hela tiden känns det som och jag har helt och hållet tappat min självdiciplin så jag kan tänka mig att jag aldrig kommer att gå upp kl 2 på natten för att köra igång med jobbet.


ÅH så deppigt livet är ibland. ja ja, pappa kommer hit snart och ska laga curry, det blir iallefall shysst.

oyster love

som sagt, vi överlevde. halleluja. kul vare igår också, mycket kul. kalaset bjöd både på ostron ch bodypaint så det kunde ju inte bli bättre? lyckades suga i mig säkert över tio stycken, och hoply moses så jädra goda dom var. mer sånt i livet tack! och hur nice är det inte med bodypaint på gester, om jag någonsin har fest ska jag lätt köpa bodypaint. eller varför inte bara ha med sin lite färg i väskan när man ska ut? ae shysst!

nu ska vi iallefall kolla på film och käka popcorn. Adios survivors!

.

oyster love

RSS 2.0