titicaca

Hoppsan nu är vi i Peru igen, najs! Bolivia har ägt och varit en av dom bästa länderna den här resan men i slutet var jag så trött på allt som hade med Bolivia och Bolivianer att göra. Människorna är sjukt sneaky och oärliga och det känns hela tiden som dom försöker sno ens saker eller lura en på pengar. Och den Bolivianska maten då? Holy cheese. Vad man än beställer så får man ris, pommes frites och kyckling på tallriken. Beställde stekta grönsaker en dag och fick en pytte pöl blöta oidentifierbara grönsaker i ett hörn och pommes och ris över resten av tallriken. Nog om det.

Idag har vi varit på ön Isla del Sol. Ganska överskattat ställe men tydligen skulle det vara platsen solen föddes på så så illa pinkat kan det inte ha varit. Linnet har haft supersvårt att andas vilket har gjort att hon som redan går långsamma tomtesteg när hon är frisk gick extra långsamt så vi hann aldrig komma till själva attraktionerna på ön. Inte för att det gjorde mig något, var rätt sugen på att gå långsamt jag med och prata med vår nya vän från Belgien om belgiska våfflor, belgisk choklad, EU parlamentet och Tomorrowland och allt annat som har med Belgien att göra.

Efter ön hoppade vi dirr på bussen till den Perukanska sidan av Lake Titicaca till staden Puno. Här ska vi bo en natt och kolla på the floating islands imorgon innan vi skuttar på nästa buss till Lima. Snabba ryck helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0