irriterad

Vet ni en sak? Jag är jävligt irriterad. På saker som är sjukt olämpliga att skriva ut här på bloggen så därför biter jag mig i läppen och fingrarna så jag inte ska göra det. Men kan säga det att jag totalt har tappat förmågan att känna empati eller medlidande och att jag nog har fått attitydprblem. Japp kort och gott! 
 
Annars då? SKÖN utgång igår, slutade hemma i Beas hus där jag och ett gäng från Eber körde grannfejden vol.2 mot Beas lägenhet. Tänkte försöka ge mig på att slänga upp en video här om det gå, men det får bli lite senare. Ägig kväll ändå. Köttar vidare på 14 jobbdagen i rad imorgon och på onsdag åker jag till Stockholm för att ösa lite med tjejerna. Jarå!
 
Nu tänkte jag slänga upp lite bilder som får mig glad, från när Linnet och jag var uppe och hälsade på tjejerna i Juni. Puss då!
 
 
Och nu blev jag genast på bättre humör! Oj vad jag tycker om dom där tjejerna!
 
 
 
 

och så

Onsdagen i Sthlm, oj oj svårt att toppa den kan man säga. Hände sjukt mycket och det sugigaste av allt är att jag verkligen inte kan berätta om det här, skitjävel!!! För att inte säga för mycket så är jag nöjd och glad och kan bocka av en grej, kul för mig!

Nu är det lördag och tjejerna från Sthlm är här över helgen för att ösa. Noob som jag är så jobbar jag hela jädra helgen och kan inte vara med på allt och det suger lite men ikväll blir det maniac utgång och det ska bli sketa kul!

Jepp, nu ska jag öppna butiken. Adios!


RSS 2.0