belize belize belize

jodå, vi klarade "den farliga resan över gränsen till Belize" såklart, snark på detta hets om att allt är så jäkla farligt hela tiden!
Kom hit och möttes av crazy spöregn som gjorde oss ganska otaggade. När vi lyckades hitta katthemmet vi skulle bo på var det också ganska otaggande om man säger så. Huset såg ut som ett grått sunkigt katt spökhus och rummet vi fick var svindyrt och hade inte ens sängar till oss alla tre och luktade en mix av källare och blöt katt. Inte så konstigt egentligen eftersom det var en källare och stället hade 84 blöta katter, ja du läste rätt, 84 katter och 4 blöta hundar.
Hela ön är ungefär 200 meter bred så när man står på en gata kan man se vatten på båda sidorna, det ser lite ut som en gammal vilda western film fast utan cowboys och istället rastafari män och jehovas vittnen överallt. Jehovas vittnena måste ha gjort något rätt iafl för vips så slutade det regna och vi lyckades hitta ett fint hotel som också var billigare än katt stället.

Kom nyss hem från en shysst hummer middag, det är tydligen hummer säsång just nu så jäkligt massa hummrar överallt. Imorgon ska vi kanske ut på en segelbåt och snorkla hela dagen, bäst. Puss och godnatt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahahh älskar stavningen på säsång :')

2013-01-30 @ 14:39:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0