hummer frukost

Jarrå! Skrev jag 17 timmars bussresa? Det var ju en galen underdrift, det tog 30 timmar i buss, bara underbart. Första resan med buss shaffisen Omar var intressant, han tyckte att det var lämpligt att åka med lamporna tända, stereon på högsta volym, röka och gärna köra med fönstrena och dörrarna öppna på motorvägen och prata med andra busschaufförer i dom andra filerna, eller inte prata, skrika.

Resa nummer två på 15 timmar delade vi en knökfull buss som luktade blöt hund med ungefär 16 ungar. Det underbaraste av allt var att mammorna matade kidsen med söt yoghurt och kakor och när barnen blev out of control av sockerchocken så slog mammorna barnen. Vill inte komma och säga hur man ska uppfostra och ta hand om barn men jag skulle fan sköta det bättre och jag gillar inte ens barn!

Väl framme var vi så sjukt nöjda med oss själva och kände att vi var förtjänta av en tårta eller en hummer var till frukost i belöning men det slutade med att vi tryckte ett par ägg och drog till stranden.
Vi var också ute och öste igår med dom från Hostelet. Hade faktiskt sjukt kul förutom att jag blev stalkad av en mexikansk kille på 146 cm som köpte blommor till mig.
Nu ska vi till stranden! Adios!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0