"usted es muy grosero"

Efter ett par softa 20 timmar i buss från Buenos Aires till Iguazú hade man ju lite förhoppningar om att det skulle vara sjukt nice här, inte då. Hålan är mindre än Åby hemma i Norrpan och på något vis har dom lyckats handplocka ut Sydamerikas otrevligaste människor och placerat dom på samma plats och låtit dom föröka sig. Inte nog med att barnen som föds här med 100% säkerhet har idiot-slynor till föräldrar och kommer att ärva dom otrevliga generna så tvingas dom att umgås och växa upp med barn som är exakt lika otrevliga och vidriga. Misstänker att det är något sorts drygmedel någon har förgiftat dricksvattnet med, finns ingen annan logisk förklaring. Vill säga att dom är stackare men jag kan inte förmå mig att tycka synd om dom.
Ett klassiskt exempel på en Iguazú invånare är killen i receptionen på Mango Tree Hostel. Som kastade våra pass på oss när vi bad om att få se vårt rum och sa att vi skulle dra. Dom straffen han förtjänar är att han får sparken, livslång tid av diarré, klippt i örat nästa gång han går till frisören för att blondera håret och att endast få använda kläder från Topitops damavdelning. Man får inte önska sjukdom eller död på någon så därför önskar vi allt annat hemskt.

Kan inte vänta på att få lämna den här skit håle staden. Hade dom inte haft dom dära jädra Iguazú vattenfallen som vi är här för att se hade jag sprungit härifrån just i detta nu.

Vi ska nu skriva på Mango Tree Hostels facebooksida och smutskasta skiten ur dom och sen ska vi öva in repliken "usted es muy grosero" vilket betyder "du är väldigt otrevlig"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0