crazy cartagena

Okej det där sista jag skrev om att det var fredag och vi taggade till "fucka ur" ja det funkade ju, totalt spårad fredag. Och lördag. Saknar lite ord för att beskriva den här helgen faktiskt för ingen som inte var där skulle förstå hur urflippat allt var men jag gör ett försök.

Anyway, kom till Cartagena och hängde i baren med lite folks, kände att det var dax att dra vidare så vi gled ut på gatan och det första vi gjorde var att springa in i ett gäng killar. Dom förklarade att dom var i Colombia för en svensexa och hyrde ett stort hus i stan och undrade om alla ville haka dit, stort hus i stan? Si si, gracias så att säga. Vi kom dit och det var det absolut sjukaste huset jag någonsin sett, fyra våningar högt och större än hela vårt hostel. Svensexan var i full gång när vi kom dit med 18 fulla grabbar iklädda åsedräkt (dom hade något sorts åsetema, något internskämt tror jag) och sex stycken strippor dansande på borden. Hoppsan. Vi tyckte nog det var lika akward som stripporna tror jag. Några av killarna tyckte också det var rätt obekvämt så dom föreslog att vi skulle dra till deras andra hus dom hyrde lite längre bort, "det fina huset".

Vi gick längs gatan och plötsligt kommer fyra poliser på motorcyklar och omringar oss. Dom tvingade alla killarna att ställa upp sig på rad längs väggarna som någon sorts avrättning och började visitera dom. Alla som känner mig vet hur nojig jag är runt poliser, kissar nästan på mig bara när jag ser en polis i Sverige så ni kan tänka er hur nojig jag var då efter alla sjuka historier vi hört om sydamerikanska poliser som stoppar på turister droger och tvingar dom på pengar och värdesaker, och i värsta fall också våldtar. Men allt gick relativt bra ändå, dom visiterade inte oss tjejer och tog bara några hundra av killarna. Score!

Anyway, kom till "det fina huset" och det levde verkligen upp till sitt namn. Det hade ett vattenfall i poolen, en hiss, säkert 15 stora sovrum, bubbelpool, butlers osv osv. Om Obama skulle skämma bort sin familj skulle han lätt vilja hyra stället, så jävla fancy var det. Fick reda på att husen kostade 5000 dollar per natt styck, altså cirka 33 tusan kronor var för en natt, så ja grabbarna var rätt så jävla stenrika. Ja ja, öste vidare där och hade så jävla kul. Vi kom extra bra överens me en kandensisk kille som heter Sam. Av alla människor vi träffat under de här fem månaderna är han garanterat på top tre på favorit listan. Vill bara att Linn ska gifta sig med honom så kan dom adoptera mig så kan jag få bo med dom så vi kan hänga varje dag, så mycket gillar vi honom. Blev ditbjudna dit igen dagen efter och den kvällen var minst lika rolig. Vi har i princip dygnat hela helgen, vi ha haft alldeles för kul och inte haft tid att sova, bara lite naps här och där.

Grabbarna har åkt hem till NYC och Kanada nu så nu ska vi äntligen få sova ut. Vi har laddat upp med sjukt mycket chips och popcorn och ska kolla på film, kan sätta 5000 dollar på att jag kommer somna inom den första kvarten på filmen. Standard. Puss då!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0