adios!

tjäna!
gissa vad jag gör? jo jag dricker öl såhär en torsdagskväll. jag som inte ens tycker om öl!
är förövrigt i sthlm hos min moster och kusin since jag åker imorn bitti halv fyra. wihey!
var på finis bowling på hugo igår men drog hem innan tolv. kan väl lungt säga att det var första och sista gången jag går på partybowling. inte för att låta negativ eller vara elak mot finis men det var sämst.
det som var roligast med kvällen var just bowlingen och jag tycker inte ens om bowling! drog iafl hem och packade onykter vilket reulterade i att jag glömde caspers present hemma. jävla skit.
drar som sagt imorn och håller alla mina tummar att mitt jäkla flyg går eftersom frankrikes flygplatser är stängda och jag mellanlandar just i frankrike såklart.
inte för att jag är en hejare på att uppdatera annars men jag ska verkligen försöka slänga iväg några inlägg när jag är borta.
PUSS PÅ ER AMIGOS!
jag och min kusin för 2 år sen kanske ?

lite håkan hår?

HOLA!

insåg idag att jag inte uppdaterat på hela FEM dagar! inte för att jag uppdaterar ofta men fem dagar är lite väl lång tid!
idag har jag spenderat lite quality time med mor min, vi har åkt till vårat favorit ställe i hela världen, IKEA, och spanat runt. passade även på att äta ett gäng pizzaslices där enligt tradition.
efter ikea drog vi runt på mammas alla olika ärenden, köpte bla en shysst batman dräkt med muskler till min kusin. riktigt tjusigt. jag investerade i att köpa en målarbok att ha på mina cirka 60 flygtimmar fram och tillbaka till australien. det störiga var att mamma tyckte det var så pinsamt av mig att köpa en målarbok att jag fick köpa den själv och låtsas att det var en present. konstigt? känns som att det alltid är jag som skäms för henne, förstår faktiskt inte vad det är för fel på en barbie målarbok?

"nu behöver du iallefall inte oroa dig över att någon kommer att försöka ragga på dig på planet om du sitter med den där"

praktiskt skulle jag säga!

imorn har vi lilljul med tjejerna och det ska bli mys, det är ju freakin sista gången jag träffar dom det här året! holy shmoly!
hörde på P3 att dom auktionerar ut en bit av håkan hellströms hår. övervägde seriöst att lägga ett bud och ge det till tjejerna. kan tänka mig att det skulle uppskattas av någon otänkbar anledning!




la familia på den vackra båten ALIBABA VIP i somras.

onsdag

god morgon barn!

lyckades ställa klockan alldeles för tidigt, inte helt ovanligt har ju aldreig varit någon hejare på klockan precis. sitter iafl och lyssnar på Backstreet boys, riktigt hårda killar det där. försöker att göra en 90 tals spellista på spotify men eftersom jag endast lyssnade på Tomas Di Leva under 90 talet så är det svårt. skulle behöva lite tips faktiskt!
anser ju att ABBA och 90 tals musik som typ Drömhus och Bomfunk MC's är den bästa musiken i alla lägen, försöker alltid att sätta igång såna låtar på fest men på något vis stänger någon alltid av dom typ 17 sekunder in i låten. illa tycker jag.

however, ska ha religion/svenska prov nu på morgonen och jag har inte pluggat ett jotta så att säga men jag är optimistisk!

ska också på Max Vip invigning av den nya restaurangen i ingelsta med linn idag. gratis orginalburgare och campange, fancy!
tar även med mig bea och el erico så att dom kan äta upp sig lite. 
 



så kan det gå när inte haspen är på!


lite luschia

yesh. var jue lite LUSCHIA i lördags as i told you.

började lite lätt hos gustav för att sedan dra iväg till cubebar där vi hade ett riktigt fin uppvisning. sjung drömhus på kareoke maskinen med alicia. är seriöst förvånad att dom inte ringt från något stort skivbolag efter den showen. kommer ihåg att någon i personalen skriker till mig "NEJ, NEJ, NEJ tjejen slicka inte på mikrofonen!" fan typiskt mig och slicka på allt, tänk alla som slickat på dom dära mikrofonerna innan mig. damn. 

drog iafl till massa andra ställen och slutade upp på hugo. men som alltid så tappar jag bort alla och vandrar alltid omkring ensam när jag är ute. helt otroligt. smyger alltid runt och försöker se cool ut även fast jag totally lost.
tillslut var det bara jag kvar iklädd nattlinne och stjärngosse strut för att alla andra hade dragit hem eller bytt om. inte så värst kul. har aldrig blivit så trakasserad som jag blev i lördags, det var säkert minst 70 pers som höll på och dra i min jävla strut och alla tyckte att dom själva var as busiga och roliga. blev tillslut så arg att jag skällde ut ngn stackare på Max och skrek att jag skulle döda honom om han rörde struten. sjukt irriterande. så ett gott råd, rör inte folk med huvudbonad någonsin.

however, summering av kvällen : äckligt kul.



skönsång på Mac Donalds.

det gör mig skogstokig

ey, godmorgon!
eller god morgon och god morgon, har varit vaken sen tio hunnit åka fram och tillbaka från stan redan. skulle jobbat idag men det blev ett litet missförstånd skulle man väl kunna kalla det. så jag gick upp, åkte buss till djäkneparksskolan och gick hela vägen ner till Max i snöstorm för att få reda på att jag inte alls skulle jobba. så det var bara att traska tillbaka igen i motvind och läckande skor. skapligt skön start på lördagsmorgonen, yes.

kommit på en grej som gör mig absolut galen nu när det är snö ute. det är när man går på ett trottoar som lixom bara har en liten upptrampad gång som man kan gå på och några går långsamt framför en. det enda sättet att komma förbi är ju typ att preja ner dom i snön eller att själv gå utanför "stigen" vilket resulterar i att man alltid får snö i skorna. det här händer mig fan alltid, men det kan väl bero på att jag går mycket snabbare än medelsnittet. det gör bea med och det är sjukt tur.

aja, LUSHIA ikväll iafl. det ska bli kul, har dock inte fått tag på ngn stjärngosse strut and that could be a problem.

vill föressten att alla skänker en tanke åt bea för hon har fått urinvägsinfektion den lilla kraken.



stackars beas urinvägar.

bara för att jag saknar casper

idag börjar det gå aningens över styr. jag saknar ihjäl mig efter min boyfriend som är typ 7624762474280 ljusår bort. det har kännts ganska okej tills typ idag eller igår. nu känner jag typ för att knyta på mig löparkängorna och börja jogga till honom. men får väl stå ut cirka 385 timmar till, sen ses vi, i australien. det ni!

jag vet att du inte kommer att se det här eftersom du bor i en bil ute i australiens ödemark men vill bara säga att jag älskar dig!  ♥



bilden är från 2008 när vi var bleka, små och fortförande sådär bebisrunda i ansiktet.

hallelujah

si maccaroni, efter sex dagar av lidande så börjar jag se ljuset. inte ljuset man ser när man dör utan lite mer ljuset i tunneln stilen. under veckan har jag legat ner och svettats något otroligt, men som sagt, idag är slutet nära!

jag har gjort lite beräkningar vilket visar att jag under veckan har:

♥ kollat på ca 14 filmer
♥ sett solsidan ca 9 gånger
♥ ätit ca 50 panodil
♥ bytt ut min svettiga pyjamas 2 gånger
♥ ringt sjukvårdsupplysningen 10 gånger
♥ har ätit en bit paj, en skål yoghurt och en klase vindruvor under veckan

japp så kul har jag haft det so far. jag har också kollat ganska mycket på tv och kommit på lite grejer. är det bara jag som typ vill söka upp dom som gör reklamerna för VitaePro och bränna deras hus eller? ser dom inte hur jävla värdelös den är, ni som sett den måste veta vad jag menar. jag hoppas att dom var medvetslösa eller höga när som gjorde reklamerna för annars är det fan helt oacceptabelt.
ikväll skulla jag egentligen gått på vår efterlängtade föreningsfest men icke, jag ska ligga hemma ikväll igen. blir kanske att kolla lite på solsidan eller nått.



eftersom jag är helt avspärrad från omvärlden får jag väl hänga med mig själv helt enkelt.

RSS 2.0