veckans

tänkte införa en ny punkt i min blogg, den kommer att kallas veckans och går ut på att jag listar veckans tre sämsta och tre bästa grejer så att alla vet vad som gäller. det låter ju som en asbra ide! nu kör vi!

veckans (so far) tre bästa

numero uno. min mamma kniper åt sig första platsen på veckans första vecka. hur söt var hon inte idag när hon upptäckte att jag cyklat iväg till jobbet i ösregn utan vare sig mat eller varma kläder. så hon kom till jobbet lite som en suprise med massa grejer. hur söt är hon inte? ♥

numero due. frackarna, eller frackar överhuvud taget. känns inte som att jag behöver säga så mycket mer?

numero tre. bandage. klockrent om man bara har sådär lite ont men ändå vill bli ompyssland. ta på dig ett bandage och vips ger folk sina platser åt dig på bussen och tycker synd om dig. bandage är cokså otroligt mycket smidigare än gips vilket är lite mer permanent, bandaget tar man på lika fort som man tar av det. alltså, bandage = kärlek.

veckans (so far) tre sämsta

numero uno. kunskapsgymnasiets variant på frackveckan. träningsoveralls veckan? eller vad kallar barnen det för nu för tiden? ae, spelar ingen roll vad det heter. är man sugen på att parta en vecka i sträck i samma kläder väljer man helt enkelt eber för det där dom håller på med är bara lamt.

numero due. mitt knä. lyckades knycka till knät igår på jobbet och nu gör det onte som tusan. näe mer än tusan faktiskt, ont som fan till och med. tur att det finns bandage som sagt.

numero tre. min katt peggy. hon är en individ man jag känner en otroligt stark hatkärlek till, det skulle faktiskt inte förvåna mig om hon skulle hamna på veckans första bästa plats i framtiden. hon är otroligt påträngande och kan till och med öppna dörrar, därför måsta jag dra fram en stör flyttkartong framför min sovrumsdörr varje kväll för att hon inte ska bryta sig in. skulle hon vara en människa skulle hon vara en typisk tjej man skulle vara snäll mot när man träffar henne fast snackar skit om när hon inte är där.



peggy när hon är rar

västis ♥

god kväll på er, sitter hemma och käkar avocado och kollar på forgetting sarah marshall. russel brand som är med där, ni vet han snygga? är så jäädra SNYGG. sweet holy moses!
här är förövrigt en bild på oss för ett tag sen, inte så bra kort på mig men klänningen är snygg och han med.


som sagt, finns snyggare bilder på mig men den är ganska gammal och jag var ju svarthårig då.

var på stan med Bea idag och hittade den dära pinglan här under, det är så vidrigt sugit att spara pengar hela tiden. har typ inte köpt kläder sedan istiden eller ngt men det är ju dumt om man ska dra iväg och backpacka och man ändå typ ändå bara får ha med sig typ ett par shorts och en T-shirt. öööh. MEN den här västen skulle ju kanske inte vara sååå dum trots allt, det kanske blir kallt på Malta en dag eller två och vem vet vad det är för väder på Nya Zeeland när vi kommer dit? en shysst väst skulle sitta som en smäck då ju! gud vad jag är bra på att övertala mig själv, vi kör påt imorn!                 



den är snyggare i verkligheten för övrigt


nathalie youre a badass bitch


hola, var i linköping med nathalie idag efter jobbet och gick på stan. inser varje gång jag är där att norrköping så jädra mycket bättre än linköping, på alla sett och vis förutom.. da ta da taaa.. linköping har subway! vafan. ofta ingen norrköpingsbo bara tar sig i kragen och öppnar upp skiten, hjälper mer än gärna till om det skulle vara så. iallefall nathalie, this song is dedicated to you



tre timmar och lite sådär



amen godmorgon vänner, här sitter jag och putar med läpparna. vaknade nyss och ska iväg till jobbet och jobba 11-14, känns inte alltför tungt faktiskt. however, var på bio igår med sanna, eric och casper och såg bridesmades, jag fick välja. och seriöst? bäääästa filmen på länge, skrattade verkligen tills jag grät.
ae, dags att röra på fläsket. vi ses!


frackvecka

åh! idag börjar frackveckan för ebers kära 93 or, är så jädra avundsjuk. minns själv hur jädra taggad jag var förra året när vi skulle ha det. dock spårade den lite för mig, inte spåra på ett party sätt då utan jag blev freakin dödssjuk den veckan. en sån fet jädra o-timeing, gjorde goda försök varje kväll men lyckades typ inte hålla ut innan solen gått ner och det mina vänner är fattigt av en frack.



man skulle kunna tro att jag var deckad men jag var döende

however, är fett jäva övertygad om att dom kommer att ha feeeetttt med kul den här veckan. jag är inte som alla äldre generationer av avundsjuka frackar som trackar ner på dom nya frackarna utan jag säger det här med hela mitt hjärta, have fun!

nu släpper vi en liten bildbomb från vår vecka, enjoy!



mm..skogsbär



haffare



fåglis



lammkötts haffare



rännstensmarsch


hejdå linnsi



hejdå mitt sötaste gose linne ♥


det är nästan pinsamt hur blödig jag är ibland.


110825

god morgon vänner!

eller morgon och morgon klockan är ju ett men anyways. har suttit och pysslat med bloggen hela jädra morgonen, inte sådär jättelätt måste jag säga men jag jobbar påt! 
var på personalfest igår hos linus and it was good, har så jädra många fula bilder på min kamera så jag vill gråta. det är fan fantastiskt att jag har pojkvän med tanke på hur jädra hysteriskt ful jag kan bli på bild

här har vi ett exempel



och här



ett örhänge i munnen, ovanligt. blondinen brevid är ny på Max och heter Amina. schööönt med nytt kött på jobbet, hon är förövrigt med i MENSA vilket är typ? eeh? ascoolt? funderar också på att göra ett sånt där MENSA prov men det kostar tydligen 300 spänn och varför betala pengar för att få andra att säga att man är smart? näe det får jag höra tillräkligt mycket ändå, HAH!

adios!

vi dammar av´n

näe du är det dags igen, jag tänkte göra ett nytt försök med bloggen. det gjordes en pakt ikväll med la familia att vi alla skulle dra igång en varsin blogg så att vi kan hålla ett öga på varandra nu när vi alla drar iväg åt olika håll. förste man att dra är mitt lille Linne som sticker iväg till Ibiza och Schweiz redan nu på lördag, jädra schtekare.

anyways, själv drar jag med mig min kära Cas till Malta i slutet av September för att söka lyckan där. varför då? äh tycker att höstmodet är så jädra fult iår så vad har man för anledning att stanna kvar?

men sissådärja bloggen avdammad och fit for fight igen! vi ses amigos!



la familia ♥


RSS 2.0