who is in charge of my hunger?

JAG ÄR SÅ HUUUNGRIG, WHO IS IN CHARGE OF MY HUNGER?

öh, ligger in sängen och är så-jävla-hungrig, men jag orkar inte resa mig. känner att jag är in great need av att ha en pojkvän hemma som kan fixa mat till mig för det här går inte. det är väl lite det pojkvänner är till, att fixa mat och massera en när man behöver det? nädå.såja, han vet hur han får mig nöjd ♥


hejdå morfar

nu är klockan snart åtta och jag kom precis hem från morfars begravning. det var så himla fint och så himla sorgligt och jag grät så himla mycket så jag tror kanppt att det finns tårar kvar faktiskt.
planerna efter begravningen var att kanske svänga förbi PULS och stopskivan men helt ärligt så känns det för makabert att springa iväg på party efter det här + att jag inte är sugen + att jag är fruktansvärt trött, har nog inte insett hur mycket jag har gått och spänt mig inför det här så nu när det är över känner jag mig ungefär som en säck potatis.

så, nu ska jag lägg mig i soffan. äta resterna av maten. och sen sova.

PUSS och godnatt och hejdå morfar ♥


slöjda lite i helgen då!

hola! okej nu är det så att jag lovar och svär på mam.. nej inte mamma men på pappas liv att jag ska uppdatera varannan dag, MINST. så, capish?
känndes helt plötsligt så himla ovärt att ha varit i skolan hela dagen när jag precis insåg att jag helt ärligt inte gjort ngt vettigt alls utan istället spanat runt efter en studentklänning hela-jävla-dagen. kunde ju lika gärna varit hemma och gjort det! 
stopskiva äre nu på fredag också, är däremot osäker om jag kommer kunna gå på den. känns dock onödigt att missa citronätartävligen (vilket jag kommer äga sönder alla i).
råkade också precis att klicka hem ett par skor från nelly, shit. där rök både pengarna till beas födelsedagspresent och stopskivan. så jag får väl helt enkelt sitta inne i helgen i mina skor och virka eller snickra en present till bea som man gjorde back in the days.

ae godnatt på er, klockan är snart halv åtta och hög tid att få sin dos av dexter och sova.mys med mitt munsår

RSS 2.0