hundmat

slickat-köldskador-tarkan-hundmat-***** ****-katttungor-leverpastej-inställt ******* ***-deck


ungefär så såg min kväll ut. rätt nice ändå

idag har jag bakat finska pinnar med min kusin men på något vis lyckades det bli så att jag helt plötsligt var ensam med deg och allt. ett tips är att inte baka finska pinnar dagen efter, mördeg är inte så party att lukta på.
bjussar på några bilder sen får det vara nog för ikväll, so long!gåshud och söt-linnshön kombo av munsår och hundmat. skönt för casper att han är i australien så han slapp utsättas för den munnen.


tarkan-hanna


tsi!

tsi!
idag är det lördag och gissa vad? jo vår alldeles gena uppsala pingla alice grehn kommer hem lite sådär spontant. det bli SJUKT nice att träffa henne eftersom jag typ inte sett röken av kvinnan sen typ innan jul, jesus. however, fika med familjen och nu har vi BIG plans på G. ayo!

min älsklings boyfriend casper hörde av sig idag och sa att han bokat sin biljett till thailand också det är SJUKT nice. vi ska ses där i mars för min syrra ska gifta sig för dom som inte visste det.
bild från i somras på mig, alice och vår/min homie bobby. kan ju avslöja att det togs två såna här bilder (den här är den dåilga) den andra står bobby med armen runt mig och alice ser aldeles utanför ut men hon vägrar att ge mig den bilden. 

STACKARS VICTOR!

asså äre bara jag eller har någon annan också reagerat på att dom har bytt ut barnet i Solsidan. jag kan nästan sätta mitt liv på att han är utbytt. stackars lilla Victor Schiller! den förra viktor var typ 100000 gånger bättre än den nya. fyfan.

ville bara säga det.


RSS 2.0