Arlanda homies

Nu jäklar. Nu sitter vi på Arlanda och käkar chips och är jävligt taggade. Planet går om mindre än en timme till Reykavik ( stavning? ) sen till Seattle och sen LA. Liiiiiite kul det ska bli att träffa vår favvo Eve efter sisådär ett och ett halvt år råh! Puss på er kompisar vi hörs i LA!


resumé 2012

arrå, sista dagen i Sverige idag råh. har en jädra massa att styra med idag och ändå så sitter jag här framför datorn med julmust och hänger, fy!
sitter och kollar igenom bilder från förra resan och hela året. det har faktiskt varit ett sjukt bra år för mig, kanske det bästa jag haft än så länge. dock misstänker jag att 2013 kommer bli ännu snäppet bättre. tänkte slänga upp en lite år resumé för 2012. enjoy!
 
Nya Zeeland.
Hängde på Nya Zeeland under hösten och vintern och firade nyår med mina bröder. Jag var helt övertygad att jorden skulle gå under på nyår och panikade över det. Jobbade på världens bästa gård med världens bästa människor. Sen hände det lite sjuka saker vilket slutade med att jag blev ensam kvar därborta, tappade bort mitt pass och hälften av mina kläder. Körde också white water rafting och tatuerade mig lite badass.
Sarong party på nyårsafton med min bror Mark.
No pain no gain som dom brukar säga.
Rafting.
Bästa frukt plockar gänget.
Hos Vinnie i Dunedin.
Sista kvällen i Nya Zeelnad med världens bästa, finaste, sötaste Hans.
 
Asien.
Ae, fy fasen vad Asien var bra. Var där med Hanna, Linn, Bea och Christine och var i Cambodja, Vietnam, Thailand och Singapore. Vi spanade in Ankor Wat, åt skopioner, kröp i tunnlar i marken, var på Half Moon party i djungeln, åkte fyrhjuling, åt orm och red på en struts, ja ni fattar. Vi gjorde typ allt, frågan är snarare vad vi inte gjorde. Lätt bästa highlighten på år 2012 och det bästa jag gjort i hela mitt liv faktiskt.
 
Angkor Wat templena.
Skoprion party i Bangkok. (Linn och Hanna är sköna i bakgrunden)
Orm och krokodil middag.
Hårda.
Escada ös.
Half moon gänget.
Half moon.
Båt häng.
Gullis födelsedag.
Fyrhjulsåk på sanddynerna i Mui Ne.
Jäkligt hårda igen. Vietnam.
Singapore mys med min syster.
Sommaren och hösten i Sverige.
Kirrade jäkligt många jobb de här nio månaderna jag varit hemma. Började på Halvars Glass, gick vidare till Glitter, Social Media Support och sen Transportstyrelsen. Har alla varit jäkla bra jobb faktiskt, så sjuuukt värt att ha kommit vidare från Max även fast det också var bra. Hängde på en del softa maskerader och sånt. Arrå en bra sommar och vår helt enkelt.
 
Gullis Glitter tjejerna på Handelsgalan.
Inre kretsen hockey fest.
Cheerleaders på College fest i Arkösund.
Mexico fest.
Lillasyster mys.
Puss.
Gjorde ett soft omslag till Gloss Magazine.
 
Haloween med min vapendragare.
Bergarnas fest. Bäst!
Jersey Shore.
 
 
Ahopp det var väl det ungefär. Nu har jag inte tid att styra med det här mer för nu ska jag iväg och säga hejdå till mina gullis komipsar. Adios!

den tjugoandra

jarrå.. idag känns livet så jädra bra bara! Har varit ner och brottats med folk på stan för att köpa min sista julklapp och för att ta en sista sväng förbi systemet. Det var förövrigt över 40 meter kö bara för att komma in, but hey what to do?

Nu sitter jag hemma och dricker julmust och kollar på paradise hotel och laddar för ikväll. För ikväll är det lilljul med tjejerna och så ska vi uuuuut på puuuuuls. Så jävla tagg som vanligt!

Puss på er amigois, skönt att vi överlevde jordens undergång föressten!


VOL 2.0

aloha bloggen. okej nu vet jag att det ver över ett halvår sedan jag skrivit här men nu är det faktiskt dax. imorgon är det den 21 december och världen ska tydligen gå under. mycket intressant. imorgon kommer jag sitta på jobbet och det är faktiskt inte så jag skulle vilja dö. ska man dö så ska man göra det storslaget tycker jag som att rädda ett drunknande barn eller ara att offra sig på något ärofyllt sätt. inte att bara elimineras samtidigt som resten av jordens befolkning.
 
anyhow. 
 
om 10 dagar lämnar jag och Linnet landet för att köra backpacker trip vol 2.0 i LA och Sydamerika och det är väl största anledningen till att jag börjar blogga igen. för att hålla alla stackars vänner och familj hemma i Sverige lugna och uppdaterade. det är ju självklafrt inte bara jag och Linn som ska resa utan även Hanna, Hanna och Bea har sina fingrar med i spelet.
 
det var det jag ville säga om den saken, kommer kötta blogg från och med nu allt jag kan så det är värt att kolla förbi här.
 
Kiss!
 
Nöjda och glada på gränsen till Cambodia.

RSS 2.0