lilla berg

jag har varit hemma hos mitt lilla berg idag och försökt lära henne allt jag kan i photoshop. känns fint att kunna sprida mina få kunskaper vidare faktiskt! fick betalt i salami och oliver, sjukt värt? hon hjälpte mig med sina kunskaper också men vad det gäller är faktiskt hemligt och inte likt mig. NU ska jag sova, ska upp tidigt imorgon bitti och kränga glass så jag behöver min skönhets sömn OCH sen blire bio. ÅH! ♥


världens bästa bild från april 2008. känns som igår!

vidrigt bra vecka


har en sån sjukt nice vecka att se fram emot. har shyssta saker att göra varje dag faktiskt. utgångar, middagar, mys, bio och lite sådär. känns NAJS!

nu ska jag iväg till toby och kolla på ousiders och softa base. grym. hejdå!


ehm förlåt

kan ju börja med den klassiska frasen "förlåt att jag inte uppdaterat på länge men.." ,ja, jag har inte orkat helt enkelt. har inte hänt så där jättemycket news sen sist. släppte en skön utgång i onsdags med tjejerna och gick på världens finaste begravning i lördags. annars, inte mycket. har varit ledig i tre dagar nu och lyckats bli sjuk men det skiter jag i. ska jobba satan i frya dagar nu på halvars och det känns najs.

jahopp. annars då? fick en shysst tröja av mamma idag. cerise rosa. ingen färg jag brukar använda men jag gillar den ändå. Puss och hej! 



två dagar av vidrighet

är inte direkt den som är sur sådär jätteofta men både idag och igår har jag varit bitter ända in i märgen. vet inte vad det är med mig men jag känner för att ge alla stryk idag. otroligt lägligt att det är superduper fint väder och jag ska jobba, måste verkligen rycka upp mig lite för annars blir det bara synd om alla. det skulle verkligen bara vara bäst om någon grävde ner mig i en sval grop i jorden så jag kunde få lugna ner mig lite men näe då.
har fasen inte varit arg sen i januari i nya zeeland så jag antar att det är dax nu.

ÅH. jahopp nu ska jag väl skramla ihop en taskig lunchlåda bestående av snabbmackaroner och annat snusk. kul



känner mig precis såhär som jag gjorde dagen innan min födelsedag i thailand + arg. otroligt farligt

RSS 2.0