walmart

kom fram till playa igen halv sex imorse och yrade runt. När vi äntligen lyckades hitta vårt Hostel så fanns det inga rum till oss så vi fick lov att gå och lägga oss med våra sovsäckar på stenbänkarna vid poolen, sov som en jädra stock som vanligt.
Kom som vanligt hit med dåligt väder efter oss, störigt som självaste satan faktiskt. Typ 10 dagar eller något tills Hanna och Hanna kommer SÅ VI MÅSTE JOBBA PÅ BRÄNNAN, och det är illa kvickt.

Så vad finns det att göra här när det regnar då? Walmart förstås! Finns ett gör-stort Walmart typ 300 meter från oss och det är där allt händer. Stället är typ större än hela Ingelsta och luktar som om någon släppt lös en flock gatu katter och låtit dom bo där. Dom har allt iallefall och Linn och jag kan lätt underhålla oss där i flera timmar, kommer alltid hem med massa fynd. Bästa Walmart.

Släpper en liten Belize bild från vår snorklings tripp som jag kom på att jag glömt att skriva om här. Ja ja, en annan gång.


caye caulker

okej seriöst förlåt för uppdateringen. kan säga det att internet uppkopplingen nog var bättre på 1700 talet än vad det är här. Men kom igen ön har bara en endaste bankomat som får slut på pengar efter en dag och fylls på en gång i veckan och folk kör omkring i pytte små golf bilar på gatorna så det är ju kanske inte så märkligt om det är lite dåligt med internet här ändå.

Jag och Linn lämnar Belize ikväll för att åka tillbaka till Playa del Carmen och förhoppningsvis jobba på Hostel Rio och på brännan. Ska bli nice!

Igår råkade det bli lite vildare än vi hade tänkt tror jag. Planen var att ha en stillsam hummer middag vid havet men vi mötte några kanadensare som hetsade att vi skulle pierca oss och vips så gjorde vi det. Efter ganska många deciliter rom. Linn piercade örat, Lila gjorde läppen och jag gjorde den dära lilla brosk biten vid örat. Med kanyl. Skrek ungefär tills jag tappade rösten, åt helvete vad det gjorde ont, och blodigt var det också.
Skulle aldrig ha gjort det nykter, tacka gudarna att det finns rom på öde öar.


belize belize belize

jodå, vi klarade "den farliga resan över gränsen till Belize" såklart, snark på detta hets om att allt är så jäkla farligt hela tiden!
Kom hit och möttes av crazy spöregn som gjorde oss ganska otaggade. När vi lyckades hitta katthemmet vi skulle bo på var det också ganska otaggande om man säger så. Huset såg ut som ett grått sunkigt katt spökhus och rummet vi fick var svindyrt och hade inte ens sängar till oss alla tre och luktade en mix av källare och blöt katt. Inte så konstigt egentligen eftersom det var en källare och stället hade 84 blöta katter, ja du läste rätt, 84 katter och 4 blöta hundar.
Hela ön är ungefär 200 meter bred så när man står på en gata kan man se vatten på båda sidorna, det ser lite ut som en gammal vilda western film fast utan cowboys och istället rastafari män och jehovas vittnen överallt. Jehovas vittnena måste ha gjort något rätt iafl för vips så slutade det regna och vi lyckades hitta ett fint hotel som också var billigare än katt stället.

Kom nyss hem från en shysst hummer middag, det är tydligen hummer säsång just nu så jäkligt massa hummrar överallt. Imorgon ska vi kanske ut på en segelbåt och snorkla hela dagen, bäst. Puss och godnatt!


i väntan på Belize

Sitter och chillar med Linn katten på Hostelet och beklagar oss över våra typ fem gradiga brännskador vi fått på våra fötter idag. Första dagen med sol på flera dagar så vi blev lite ivriga och slarvade lite med solkrämen, förlåt mamma.

Våra australiensiska män har lämnat oss idag och nu väntar vi på den amerikanska tjejen Lila som vi ska till Belize med men aldrig dyker upp. Snark! Lackar sönder på Blogg.se för att det inte går att lägga upp bilder nu för tiden, störigt som snor. Gör ett till sista försök med bilderna annars får det va i det här inlägget.

Vi hörs i Belize då bröder!


snorkla ju

Kom precis tillbaka från simmandet med sköldpaddor. Det var ju freakin awesome. Jag och Ryan såg 3 stycken och Linn och Finn (haha Linn och Finn) såg sex stycken sköldpaddor och två stingrockor, impressive! 
 
Imorgon åker vi till Belize och då ska fan gå all in för solningen, här har det ju varit uselt väder! 
 

bild kanske?

 

tulum

Okej vi har det världsbäst i Tulum. Det är lite halv tjaskigt väder dock men annars är det fint. Har varit och hängt vid några ruiner idag och varit på världens finaste strand. Och då menar jag faktiskt världens finaste strand. Hatar lite att det inte verkar gå att ladda upp bilder men ni får väl Googla Tulum eller något så får ni se. Världsbäst iafl.

Imorgon ska vi simma med sköldpaddor. Tråkigaste inlägget ever i know. Puss då!


så bra så det gör ont

Förlåt för sjukt usel uppdatering. Har haft mobilen inlåst i ett skåp i ett par dagar och har varit lite gör cool för Facebook, blogg och instagram. Förlåt igen.

Vi är kvar här i Playa del Carmen och har det så bra att det gör ont. Med risk för att låta lite töntig så måste jag säga att jag är så sjukt lycklig just nu. Vill nästan gråta lite för att jag är så glad. Att resa är det bästa jag vet i hela världen. Älskar det mer än glass och sushi till och med.

Vi bor på världens bästa hostel och här ska vi kanske få jobba också, alla som jobbar här är så sjukt kattiga och snygga och coola så jag och Linn är nästan lite nervösa över att vi inte är tillräckligt tuffa. Vi får väl ta och pierca och tatuera oss lite tror jag.

Vi hänger just nu med en amerikansk tjej och två australiensiska killar. Imorgon åker vi till Tulum med killarna och stannar där två dagar sen åker vi med den amerikanska tjejen över till landet Belize (?) och chillar ett tag sen tillbaka till Carmen. Once again, fyfan vad bra livet är.

Det går inte att lägga upp bilder i inlägget men försöker slänga upp två i ett nytt. Ciao!


hummer frukost

Jarrå! Skrev jag 17 timmars bussresa? Det var ju en galen underdrift, det tog 30 timmar i buss, bara underbart. Första resan med buss shaffisen Omar var intressant, han tyckte att det var lämpligt att åka med lamporna tända, stereon på högsta volym, röka och gärna köra med fönstrena och dörrarna öppna på motorvägen och prata med andra busschaufförer i dom andra filerna, eller inte prata, skrika.

Resa nummer två på 15 timmar delade vi en knökfull buss som luktade blöt hund med ungefär 16 ungar. Det underbaraste av allt var att mammorna matade kidsen med söt yoghurt och kakor och när barnen blev out of control av sockerchocken så slog mammorna barnen. Vill inte komma och säga hur man ska uppfostra och ta hand om barn men jag skulle fan sköta det bättre och jag gillar inte ens barn!

Väl framme var vi så sjukt nöjda med oss själva och kände att vi var förtjänta av en tårta eller en hummer var till frukost i belöning men det slutade med att vi tryckte ett par ägg och drog till stranden.
Vi var också ute och öste igår med dom från Hostelet. Hade faktiskt sjukt kul förutom att jag blev stalkad av en mexikansk kille på 146 cm som köpte blommor till mig.
Nu ska vi till stranden! Adios!


mira

Lämnar Mexico City för att dra vidare mot stränder och sånt. Tar buss på 17 timmar istället för flyg en timme. Of course? Näe men en buss kostar typ 100 kronor och flyg typ 900 och vi har ju all tid i världen så why not.

Tycker föressten att alla som tjuter så jäääävla mycket hur farligt Mexico City är ska ta det jävligt lugnt. Blev så sjukt uppskrämd av alla historier om att det-är-så-jävla-farligt-du-kommer-bli-mördad-så-fort-du-går-utanför-dörren så jag knappt kunde sova dagarna innan vi åkte. Har ju nu spanat in stället och vi har gått ensamma på gatorna i mörkret utan att bli rånade och mördade. Så jag tycker att alla som inte har varit här ska vara väldigt tysta i framtiden.

Sorry för utskällningen men vissa behöver sättas på plats. "Mira, silencio" som man säger på spanska. Nu drar vi! Puss!


mega medalj

Skön start på dagen då. Står och chillar på gatan med Linnet när en man går förbi, när han har passerat oss får han ett ryck och ramlar ihop på marken. Ser ut som något sorts shysst stunt trix men han ligger lixom bara kvar där på trottoaren. Så vi springer fram ihop med Adrian och tydligen har stackarn fått ett epelepsi anfall. Stackars.
När han lugnat ner sig berättar han heter Pablo och att han inte har råd med sin epelepsi medicin, så snälla som vi är så skrapar vi ihop våra pengar och går och köper det till honom. Han blev så glad att han börjar gråta, söt Pablo. Eller jag tror han grät av lycka iafl, eller för han hade jäkligt ont av stunt fallet. Han pratade ju en jädra massa spanska, Stackars Pablo.

Känns så sjukt skönt att hjälpa folk lite då och då. Det ger en verkligen inner satisfaction, ska nog själviskt nog börja hjälpa folk lite oftare. Tycker vi förtjänar lite medalj för vår insats.

Nog om det! Chilla lite på en marknad idag. Jag köpte en plånbok för 10 kronor och Linn en väska för 35, värt. På bussen hem upptäckte jag hur extremt korta folk är här. Hade två kvinnor bredvid mig på bussen som inte var längre än till min armhåla, stackarna. Jag ville upplysa Linn och Adrian om det och sa "Asså i Mexico är folk så jäkla korta, fast lixom inte på samma sett som asiater är korta. För asiater är lixom korta och supersmala så man känner sig som en jätte, här är folk lixom korta och tjocka och det är ju perfekt för då känner jag mig lång och smal" alltihop på engelska. Lixom what, har inte kunnat prata engelska med en ända mexikan sen jag kom hit. Men så kollar den kortaste av alla upp på mig och sa "You know I understand what you are saying right?".
Höll på att balla ur och visste inte vad jag skulle göra resten av de 6 buss stationerna, så jag utnyttjade privilegiet som lång och valde att ignorera henne och bara kolla över hennes huvud. Jag var övertygad att hon skulle spotta på min mage när hon gick av bussen men det gjorde hon inte.

Knycker åt mig en medalj för den här händelsen också faktiskt.


medalj

Linn och jag förtjänar fan medalj just nu. På mindre än ett halvt dygn hat vi:
- sytt på våra nya lappar på våra väskor (helvetes göra, till och med jag som har tålamod och är över genomsnittet pysslig får psykbryt av att göra det)
- tvättat
- styrt upp machu pichu (?) turen (ja Skärblom, du styrde mest)
- handtvättat (tog mig fan 50 minuter att tvätta 5 par trosor och en tröja)
- bokat flygbiljetterna till Peru och Argentina

Det var det! Medalj som sagt.


obesegrad

Ja, jag vann guaccamole kriget. Såklart. Är nu officiell master. Sov gott!


guaccamole kriget

Hola amigos! Världsvant va? Idag har vi varit på två museum och klappat ekorrar. Ja ni hörde rätt, eller typ. Ekorrarna har typ klappat oss iafl, sommar sjukt många och sjukt stora och sjukt tama. Riktiga gullisar. Just nu håller jag och Linn på och lagar svenska tacos till Adrian och hans kompis Juan. Råkade utmana Adrian (tvättäkta mexikan) i att göra den bästa guaccamolen. Hoppsan! Men så säker är jag fan på min guaccamole, dan är bara bäst helt enkelt. Börjar däremot bli lite nervös nu när jag kollar på honom när han gör sin, den innehåller inte ett skit av det min gör förutom avokado då. Anyhow, Linn är domare och om hon dömer fel så kommer hon få bära allt shampo, all solkräm, datorn och alla våra böcker resten av resan. Kul för henne!

Uppdaterar er senare om guaccamole kriget.


turism

För dom som blev förvirrade av inlägget nedanför så har vi of course inte varit och kollat på en turism utan en ruin, RUIN. Skyller allt på rättstavnings programmet på mobilen. Så ta allt med en nypa salt eller liknande. Löv!


mexico city

Okej sorry för två dagar av blogg död men jag har faktiskt inte haft tillgång till wifi förstår ni.

Lämnade LA för Mexico i söndags och var sjukt peppade tills vi fick reda på att planet hade gått sönder och vi blev två timmar sena så vi missade vårt anslutningsflyg till Mexico city. Bara underbart! När vi äntligen skulle hoppa på planet till Mexico gick det också självklart sönder så istället för att komma fram vid 8 tiden på kvällen kom vi fram mitt i natten. Bara underbart igen! Då hade vår stackars vän dom skulle möta oss på flygplatsen suttit och väntat på oss i flera timmar och missat mina desperata försök att nå honom. Anyway.

Vi bor hos min systers kompis Adrian som är stans största gullis och vi trivs jättebra. Han är utbildad guide så han är ju the perfect man att visa oss staden så idag har vi varit och kollat på en turism och klappat lite hundar. En bra dag helt enkelt. (Mamma, vet att du är intresserad av raserna, det var en Labrador och en chihuahua, gosiga)

Mexico city är så nedrans jävla stort, över 25 miljoner jäkla människor bor här och när vi flög över staden såg den ut som en vidrigt stor lysande gul pannkaka.

Nu ska vi sova. Adios!


sjukstugan på chestnut street

Jahopp. Nu är klockan tre på dagen och vi har legat inne och sovit all day long. Lika bra. Linn och Eve mår som skit men jag känner mig sjukt mycket bättre, olé!

Han vi bor hos tjatar en jävla massa om att festa hela tiden vilket är jäkligt jobbigt när vi är så jävla sjuka hela tiden. Han har försökt få ut oss sedan dag ett och ikväll känns det inte som att vi kan smita undan mer. Ååååh. Eftersom jag är friskast känner jag på mig att jag kommer att behöva ta tag i det här själv och det ser jag inte alls fram emot. Trycker iallefall i tjejerna alla piller jag äger för att dom ska bli pigga tills ikväll.

Då vet ni! Puss!


Alcatraz

Kan ju börja med att säga att livet känns superkul när man råkar stava fel på rubriken i sina inlägg. Se nedan. Superkul. Anyhow så vet jag att San Fransisco heter San Fransisco och inte Dan Fransisco. Då har vi rätt ut det.

Idag har vi tagit båten över till Alcatraz och gått omkring där. Polis och fängelse intresserad som jag är så får det 4,5 av 5 toasters och inte full pott för att man inte fick tillräckligt med juicy information om morden och fångarna typ. Fick bilden av att det var ett ganska så trevligt fängelse faktiskt. Ja ja.

Efter det gick vi och åt soppa i bröd. Nu har jag tydligen smittat dom andra två så nu har Linn feber och huvudvärk och Eve har också feber och har ont i hela kroppen. Snap! Ja ja. Jag känner mig lite bättre idag iallefall och det är ju kul.


dan fransisco

Hej katterna. Ligger i en soffa i San Fransisco och svettas som en idiot. Kan inte ha varit många som hållit tummarna för att jag skulle bli frisk idag som jag skrev för idag har jag fan varit dödssjuk. Kom efter en 9 timmars bilresa som skulle tagit 6 timmar till San Fransisco. För er som inte vet det så bor vi hos en jättesnäll som vi träffade i LA för några dagar sedan. Vi fyra bor i hans sjuuukt lilla och varma studio apartment och det är sjukt varmt. Dör!

Anyhow. Imorgon ska vi till Alcatraz och spana och göra lite mer grejer. Fy katten om jag inte är frisk imorgon då blir jag fanken arg för jag kommer avliva av att ligga ensam i lägenheten och svettas. Kiss!


feber bre

okej nu är ju jag kung och har lyckats ta över Beas sjukdom och feber. Bäst! Igår var vi ju på Disneyland men ni får se bilder på det någon annan dag faktiskt. Idag har vi chillar på Rodeo Drive och hängt på Victorias Secret och jag-som-inte-ska-shoppa-och-inte-gillar-Victorias-Secret köpte faktiskt lite saker. Ikväll är Beas sista natt här och imorgon åker jag, Linn och Eve till San Fransisco.
Nu ber jag alla att hålla tummarna för att jag blir frisk tills imorgon så jag kan ösa vidare.


söndag va

Idag har vi varit på en flea market i West Hollywood och öst. Fast utan Bea för den lilla stackaren var sjuk idag, stackars!
Köpte ett halsband, en tröja och en svart läder ryggsäck som jag är äckligt nöjd med. Bästa ryggan! Det var sjukt nice och vi käkade taco lunch och mös. Efter det råkade vi kvadda våran hyrbils fälgar och fick panik eftersom vi måste betala 400$ om vi skadar bilen, holy no! Vi åkte till en bilverkstad för att köpa något att dölja skadan med, typ lite lim och en spritpenna men killen på verkstaden skulle envisas med att plocka bort fälgen och styla. När vi bad honom att sätta tillbaka den så lyckades han ta sönder hela skiten ännu mer, kaos!
Evelina var nära på att börja gråta medan jag och Linn istället börja asgarva i panik. Det slutade med att vi fick köpa fyra nya fälg-jävlar till bilen och bara vara sneaky och hoppas att dom inte märker något! Bilfirman borde ju egentligen bara vara glada och tacka oss för dom nya glansiga high-tech fälgarna. Såäre!
Imorgon ska vi åka till Disney Land finally, puss på det!


starstruck

Ville bara säga att vi typ nästan råkade springa in i Ben Mckenzie från OC iklädd polis unifrom när vi råkade gå in mitt i en film inspelning här om dagen. Sjukt starstruck!


fredag i LA

Ska åka till Hollywood och käka middag och festa till det lite ikväll hos min gamla flamma från 8an som också är här i LA. Skön fredag!


hollywood

Japp! Har hängt vid Hollywood skylten och gått en sjuukt lång och varm promenad till Runion Canyon endast för att spana på kändisar men det ända vi såg var jäkligt många svettiga människor och hundar men det var också nice!
Efter det åkte vi till Hollywood Boulevard och kollade på walk of fame och käkade sushi lunch. Så soft har vi haft det!


LA shopping

Jodå då har vi fått en försmak av LAs shopping. Vi åkte först till Santa Monica och sen till en mera outlet i East LA. Jag-som-inte-ska-shoppa fick med mig ett par Nike skor, shorts, klänning, en topp och sex par örhängen. Blev så uppspelt på örhänges affären att jag kände att jag fick kramp i vänster armen och att en hjärtattack var runt hörnet men jag överlevde.

Nu sitter vi och käkar sallad och soppa och imorgon ska vi till Hollywood skylten och hänga. PUSS!


Andre januari ju

God morgon rå!
Sitter och chillar vid frukostbordet jag, Linn och Bea. Vi har stekt ägg som pron, rökskadat huset och kastat upp hunden Peppers favorit leksak i ett träd. Igår var vi på en fotbollsmatch i Rose Bowl där vi låg och chilla och käka nachos i solen och idag börjar shopping dag 1.0

Då vet ni! So long!


första januari ju

Nämen god morgon då! Ligger i samma säng som en halvnaken Bea med allt smink kvar från igår. Inte för att vi var så-packade-att-vi-glömde-tvätta-av-det utan för att Bea övertalade mig att lämna det på, är så pinsamt lättövertalad!

Igår var vi ute och käka på en italiensk restaurang. Det är ju lite smyg stötigt att inte vara 21 och bli behandlad som en 16 åring igen och snällt dricka cola till maten. Men vi är ju inte snälla. Så vi sprang in i ett toabås alla fyra och svepte en flaska rödvin innan vi drog vidare till klubben.
Haha det var ett sjukt intressant ställe vi hamna på. Man tänker ju att det är ganska standard att köra på klänning på nyår men tji fick vi. Vi hade missuppfattat desscoden helt! Folk kutade runt i bikini och mantel och typ neon kläder och körde sjukt intränade och seriösa dans moves, vi kände oss ganska missplacerade men det var faktiskt sjukt kul! Blev också uppraggad av en indier som var hälften så kort som mig och frågade om jag var sugen på ecstasy, det var jag ju inte och då var det slutraggat!

Ja ja, vakande 06.50 aspigga och nu ska vi ösa vidare på våran jetleg. Puss på er!


RSS 2.0