apz

Okej hittade precis stans bästa foto app, intacollage. Har suttit och fixat med den och det är sjukt kul. Aa eller sjukt kul är väl att ta i men hur jädra kul kan man ha en tisdag kväll då?

Imorgon drar jag till Sthlm ensam för intervju till Paradise Hotel, spännande! Hoppas att man får träffa fler som ska på intervju, kanske någon kattig kille som man kan snacka ihop sig med och kanske bilda pakt redan innan vi kommer in i huset? OM vi kommer in så klart, herregud.
Efter det blir det utgång med Stockholms galsen och sen drar jag hem på torsdag igen. Skulle egentligen ha hunnit med en plåtning också men det blev tight med tid, en annan gång helt enkelt!

Puss och god natt då catz!


En bild från min bästa app, foto av Jobas Wahlin.


onsdags fix

 
 
Röstade för att gå ut ikväll men blev nedröstad av mina vänner, buhu! Men vem sitter hemma och tjurar för det? Inte jag! Jo asså jag har suttit hemma men jag har gjort den jag är bäst på, pysslat. Har börjat med min outfit till helgen, alla kan nog gissa vad jag ska vara. Kan säga nu i efterhand att dom fan var helt jävla omöjliga att få av sig och att jag var tvungen att klippa upp stygnen vid foten, så jag ska nog helt eneklt försöka få klart tröjan först och sen sy fast resten på byxorna på lördag så jag slipper ta av mig dom. 
 

mörkt

Jusste, färgade ju håret i lördags. Såhär blev det, liiite mörkt kanske. Känner mig aningens som ett blekt emo men det blir ju ljusare sjukt fort så jag är faktiskt skit nöjd. Lite solning på det här så blir det kalas. Yez!


buss blogga

Jo men så atte. Lördags var inte så kul faktiskt, alla ville till Puls, jag ville inte till Puls, gick till Puls ändå och tog stämpel, kände så fort jag kom in att jag var tvungen att dra hem pronto. Drog hem, gjorde human flag på henvägen och det var det, rätt värdelös kväll helt enkelt förutom flaggan då.

Är på bussen på väg till jobbet nu och känner mig lite smyg otaggad. Håller tummarna att den rara killen från glassbaren kommer förbi idag då kommer jag bli på gott humör. Annars då, middag ikväll med tjejerna och typ musikquiz. Suger på musik men älskar mat så det blir nog fint. Si, det var det!


huele bien

Öppnade nyss fönstret och kände hur det luktade väldigt mycket sydamerika helt plötsligt, Bolivia mest, typ La Paz. Antar att det typ är avgaser och någon sopbil som drog förbi, ush och fy. Men åt helvete vad jag saknar det, ååh. Tycker helt ärligt inte att det är så kul att vara hemma, inte så kul som jag trode att det skulle vara. Anyways, någonstans kommer jag dra snart iallefall. Antligen Mexico eller Norge och sen Australien, vill bara booort. 
 
Här får ni lite bilder som jag inte lagt upp från resan inte alls många men ändå, enjoy.
 
 
Colombia, Cartagena. Roof top party.
 
Bolivia, Isla del Sol.
 
Panama, Sun Blas Islands. Söt Adam vad jag saknar honom
 
Colombia, Cartagena. Adam, Linn och David, skön kväll
 
 

första sedan 70 talet

Har min första lediga dag sedan typ 70 talet känns det som. Egentligen är det ljug eftersom jag var ledig förra helgen men den här veckan har varit sjukt jobbig och tuff så nu förtjänar jag fasen helg. Det är ett som är säkert. Håller på och pysslar lite med lite juridiska saker faktiskt, mailar med en advokat om en grej som jag tyvärr inte kan skriva mer om här men blir det något av det här då kommer alla få veta med buller och brak. Oj oj oj vilket kaoz. 
 
Anyway, idag ska jag fixa en massa saker. Ska köpa tyg och sy en klänning, byta ett linnne, shoppa låss på Systemet, fixa utklädnad till nästa helg, lämna in min krossade mobil från i onsdags och färga håret. Äääntligen, som jag gnällt på min lama hårfärg i evigheter nu, fuck yeah nu blir jag mörkbrun igen!
 
Japp, det var det! Ikväll blir det maniac ös som vanligt och utgång. Kickass lördag helt enkelt!
 
 

macklemore my boy

 
 
 
Har insett hur hopplöst kär jag är i Macklemore. Inte nog med att han gör bra musik så verkar han rolig och så vill man bara käka upp honom i den där sparkdräkten. ÅH vilken skit det är att det aldrig kommer bli vi, ja ja får nöja mig med att kolla på hans kattiga musikvideo för den är så skön.

carla eller clara eller så

Är hos mamma på landet och myser satan. Är just nu på promenad med vår nya mys katt Carla i koppel, känns lite pin med katt i koppel men vad tusan vi är ju på landet och alla på landet är redan pin. Har gått omkring och trott att Carla heter Clara i typ ett halvår och det är skitsvårt att vänja av sig, så hon heter mest just nu Clara-nej-jag-menar-Carla! Japp det var det, jobb imorgon igen sen jääävlar är det helg!


första löpet

Gjorde något världshistoriskt igår, jag sprang för första gånger på 8 månader. Åt helvete vad det var jobbigt! Det blev bara ett varv runt strömmen och jag ska erkänna att jag mestadels gick men en del spring blev det och åt helvete vad jag är otränad. Buh!

Kan tycka att det känns lite obehagligt att vara ensam vid strömmen av lite olika anledningar, funtar på om man skulle leta upp sin gamla spray? Tåls att tänkas på!


hel galet

Har rast och har precis köpt mig en glass och sitter ensam på en parkbänk och käkar den. Ingenting känns rätt med det här nr1 jag käkar Daim glass, gillar inte ens det nr2 sitter ensam och ser säkert lika ensam och missplacerad som jag känner mig. Japp, det var väl det antar jag. Känns som att det här kommer bli en fett tråkig vecka!


RSS 2.0