ändå asså

Rätt skön kväll ändå asså. Fett mys hos Alice och på Ardor osv. Men det är inte det jag vill prata om, gissa vad som hände dag? Dom hörde av sig från Paradise Hotel, Bea den jäkeln har sökt i mitt namn och kommit vidare och dom tycker att jag verkar intressant!

Ni som känner mig förstår nog hur mycket jag ballar ur nu. Jag kollar på paradise hotel varje dag och grät en halvtimme nonstop till det så sent som imorse, jag är största fanatikern. Ganska stort helt enkelt, vet inte riktigt va jag ska göra nu me kul äre iafl. Mååååste sova nu adios!


kaoz

Hoppsan hejsan nubbar jag glömt att blogga på ett bra tag igen. Förlåtförlåtförlåt! Kortfattat så har jag jobbat och midsommarhelgen ägde sönder och kransarna blev svinbra!

Nu är jag på jobbet och styr och ikväll blir det vinmys och middag hemma hos Alice och sen vidare till Ardor för lite mer häng. En bien fredag helt enkelt! Imorgon åker jag och Linnet till Stockholm för att träffa våra Ecuador tjejer och ösa skiten ur Danderyd, är så vidrigt taggad! Jarö det var väl det tror jag. Skulle vilja skriva att jag ska lägga upp bilderna från midsommar ikväll men jag kan sätta mitt högra finger på att jag inte kommer hinna det haha. Japp!


aina och aina och björkriset

Idag hände något världshistoriskt! Något helt amazing som jag väntat på hela mitt liv. Jag träffade idag för första gången någonsin en annan människa som heter Aina, livs levande! Jag har typ hört tusen gånger frasen "min mormor heter Aina" och läst dödsannonser i tidningar när olika Ainor gått bort men aldrig träffat någon så jag blev helt överlycklig!
Aina var 90 år och hörde lite dåligt och var inne i butiken och ville ha pärlörhängen, hon tyckte att det var superkul att jag också hette det och ville gärna ställa upp på bild. Bästa Aina! Ja det var väl det, bra dag helt enkelt!
 
Eller jo jusste, midsommar imorgon osv och jäkla massa fix inför det. Har fått i uppdrag att knåpa ihop två kransar åt mig och Linn. Gick på jakt efter björkris och insåg hur otippat svårt det var. Man tänker ju lixom "jaha nu ska jag ut och plocka björkris jag kommer tillbaka om 10 min" eftersom man tänker att björkar finns det överallt. Inte då! Bor man i stan är det ett helvete att plocka björk, antingen är träden skit stora så jag inte når grenerna, eller så är trädet alldeles för litet så det skulle dö om man knyckte några grenar, sen står dom flesta björkarna på folks innergårdar emd staket runt om, och så är det en jävla massa folk med hundar och så som säkert skulle skrika åt en om dom såg.
Tog väl cirka en halvtimme att hitta ett bra träd och jag fick gå jättelångt! Men då vet jag det tills nästa år.
 
Japp nu ska jag kolla på Youtube videos hur man gör kransar sen ska jag sova. Puss!
 
 
Aina 21 och Aina 90.
 

bien

Idag är livet bien måste jag säga, muy bien till och med!
 
Idag har jag styrt massor, fixat massor och grejjat massor. Och så har jag bokat in massa roliga saker framöver också, lite fotojobb osv, MYCKET ROLIGT! Jarrå nu sitter jag och grejar med Summerburst bilderna ääntligen en och en halv vecka sent så här kommer några. Adios!
 
 

norsk

Hoppsan har lovat saker hit och dit och inte hållt det ser jag, skulle tydligen ha laddat upp summerburst bilderna i söndags men icke. Hade tydligen other shit to do, men det kommer, lovar.

Har köttat jobb och blivit sambo med Linnet i veckan, vi käkar mest och kollar på paradise hotel Norge. Vissa kanske tycker att det är slöseri med tid och att det är skräp men eftersom vi ska flytta till Norge så är det mer än nödvändigt att vi kollar på det, vi kör till och med utan svensk undertext så vi ska lära oss extra mycket. Det är skitsvårt ibland, dom är ju så fulla och svamlar en jävla massa men då får man helt enkelt gissa vad som säger, inte svårare än så!

Ae måste dra, ha det! (Som dom säger i Norge)

Våra nyckelringar från Panama föressten, bäst!


summerburst osv

Har haft en så sjukligt bra helg, oj oj. Orkar inte gå in på detaljer men kan ju sammanfatta det hela med att vi har öst och ätit mat typ, det jag gillar bäst helt enkelt!

Nu sitter vi på bussen påväg hem i en underbar tusen mila lång bilkö och kommer väl inte nå Norrköping förens midanatt eller något. Vakna upp för ett tag sedan och märkte att jag hade legat och sovit på den sura tanten brevid migs axel, nu var hon helt klart ännu surare. Puss på mina fina vänner, puss på summerburst och puss på Alesso som spelade min favorit låt "City of Dreams" bäst! Tänkte lägga in fler bilder när jag kommer hem ikväll, håll uuuut!


control your fucking kids

Vet ni vad jag hatar mer än störande barn? Jo vuxna som inte kan kontrollera sina störande barn. Det gör mig skogstokig, finns inget värre, dom borde inte få ha barn.

Har stött på alldeles för många skitingar och skitföräldrar det senaste halvåret. Mestadels i Sydamerika på alla jäkla bussar vi åka med, helvete villa hemska barn det finns där borta.
Hur kom jag att tänka på det då? Jo för att det sitter en odåga vid namn Alice framför mig och Linn på tåget till Göteborg. Hon har suttit och slagit med armstödet hela resan nu och ingen gör något, sen sitter hon och stirrar på oss när hon gör det. Jag har redan sagt "sssssh" till henne och skakat argt på huvudet men hon fattar ju ingenting.

Förälder låtsassova med jacka och solglasögon och musik i öronen och inte kolla på henne så hon inte blir uppmuntrad, skitunge!

https://cdn2.cdnme.se/656342/6-3/pic_51b1af83e087c309082f804b.jpg" class="image">


efter tio dagar

Efter tio dagar av jobb non stop är jag äntligen ledig från imorgon och fram tills söndag, wiho! Hade tänkte styra upp allt sånt där jag inte hunnit göra som att gå till banken och doktorn osv men självklart är det nationaldagen då och allt är stängt, helskotta!
Ikväll är det dyng ös för Hanna och Linn och utgång och hela kalaset, imorgon ska vi hämta upp våra nya katt Clara (hon heter egentligen Carla men Clara är finare) och på fredag och hela helgen är det summerburst i Göteborg, SKABLISÅJÄVLAKUL!

Japp nu ska jag öppna upp butiken och köra igång, ses i dimman ikväll då homies!


söndagsgnäll

Åh jag saknar att blogga. Och att ha ett spännande liv så man har något att blogga om..
Har jobbat varje dag sedan jag kom hem för en vecka sedan och inte ens haft tid att packa upp min väska, mitt rum är kaos. Ja ja nu är det slutgnällt, nu ska jag sova, kul liv, kul blogg...

Bild från imorse, pigg, verkligen!


RSS 2.0