knarkarkvarten dag 2

Idag var andra dagen på renoveringen på lyan i Stockholm. Flyttade igår och styrde hela dagen med att flytta saker, vara på Ikea, städa, slipa, måla osv. Det är så sjukt mycket att göra för att den ska bli fin igen så jag knappt vet vart jag ska börja faktiskt. 

Amen idag. Dag 2. Oj oj. Fick hjälp av min kompis Gustaf som själv målade ett helt rum vitt och monterade ner typ tusen hyllor och ett sängskåp och bar ner allt i grovsoporna, vilken kille! Allt detta medan jag putsade och slipade och målade typ lister som det knappt syns att jag ens gjort något, men ska man göra det ska man göra det ordentligt fan. Fint skare va!

På kvällen kom Ester förbi med pizza och champagne som vi fick käka på golvet på en kartong. Men vad tusan, har man pizza och champagne behöver man inte bord, herregud! 

Imorgon då? Jo imorgon ska jag måla väggarna i köket. Taket i hallen plus lite mer lister och så ska jag lägga upp bilder här hur det blir, det är min plan. Puss och godnatt då cats!
soap

Nu när jag håller på att flytta hemifrån och i princip endast går omkring i inredningsaffärer och tittar har jag kommit på en riktigt larvig trend. Överallt på saker står det typ text på saker vad det är, tex dom här badrumsgrejerna på bilden. På tvålpumpen står det "soap" och sådär fortsätter det överallt på allt. No shit lixom att det ska vara soap där? Till och med retards fattar det,och snyggt är det inte heller. Inte någonstans, hur larvigt som helst. Ja det var det jag skulle säga om den saken!

Annars då, Skärblom var hemma i helgen och vi släppte utgång och hade skitkul. Imorgon ska jag extraknäcka på Max och på tisdag börjar jag så smått med Stockholmsflytten och målning av lägenheten. Kommer äga! 

Japp nu ska jag packa vidare här. Hörs då!


mellan två jobb

Nu har det gått dör långt igen. Vad ska jag nu dra för ursäkt? Ehm.. Har varit mycket med.. eh.. jobbet? Men nu kan jag inte skylla på det längre, sommarjobbet är slut och jag är arbetslös eller mellan två jobb som jag hellre kallar det. Men inte tjuter jag över det, har spontant fått för mig att flytta tillbaka Stockholm och lämna Norrköping för gott 1 oktober, hoppsan! Så nu har jag helt enkelt fullt upp med fixning och packning och löpning. Kapp jag har börjat träna igen och springer faktiskt runt strömmen varje morgon som en kung. Har till och med satt igång en superstrikt diet och gått ner lite i vikt, har bildbevis men det skulle jag aldrig utsätta er för.

Anyways, känner att jag har sjukt mycket på gång nu och vill faktiskt dokumentera det här och komma ihåg det sen. Så vi hörs snart, lovar! PUSS


RSS 2.0