nya zeeland

en vecka sen sista inlägget? FY så dåligt. men jag msåte faktiskt skylla på att man måste slå sig blodig för att få tag på internet i det här landet, LOVAR att uppdatera så fort jag kan faktiskt. nu har vi hängt i Nya Zeeland i fem dagar men de känns typ som fem veckor minst, vi har hunnit med så jäkla mycket. orkar inte dra allt i detalj så vi gör såhär,

vi har:

- blivit kära i justin beiber
- övervägt att bo ute på gatan för att vi varit för snåla
- sett världscupen i rugby
- partat i sydney
- varit på "konsert"
- köpt bil
- lämnat sydney
- varit i fylke (där frodo och bilbo bor) samtidigt som dom spelar in
- sökt jobb

nu sitter vi på mc donalds och snor deras internet i en stad som heter tauranga. det regnar, jag är kissnödig och vi luktar sjukt äckligt men det är soft ändå. nu ska vi dra vidare till hawkes bay som ligger på östkusten och kolla läget. jag har förövrigt typ tusen spänn kvar nu, go go go!



föressten så är avocados sjukt billigt här, fyra stycken för typ 20 kr. BÄZT!


den sista i malta

sista dagen i malta dårå. har ägnat hela dagen åt att bråka med fastighetsägaren för våran lägenhet. blir så jädra trött på folk som lurar en på pengar, stryk ska dom ha!
är iallefall så jädra tagg på nya zealand så jag spricker. dock äre tydligen kallt där nu så det lilla man kan kalla bränna lär ju försvinna sekunden man går av planet. jaja, nu ska jag kolla på six feet under óch slipa knivarna för ikväll ska vi fan få tillbaka våra pengar!



just precis just nu

coolare på land

tja på er trogna läsare! idag har vi varit på den dära ön comino, riktigt shysst. dock fattar jag fan inte vart dom skulle ha spelat in troja där för den är så liten att det tydligen bara bor tre personer där, men man ska aldrig säga aldrig! det var rätt så mycket folk där och det var ganska synd, folkskygga som vi är men vi klarade av det.

försökte åter igen ta lite coola undervattensbilder men asså jag vet inte vad som är med mig men jag ser så otroligt o-cool undervattnet. ser ut som en död val eller något, vet inte hur jag bär mig åt. asså jag ser så jävla vit och töntig ut. här har ni iallefall några exempel på medelhavets största tönt:



vet inte hur jag gör men jag tappar lixom kontrollen på benen så dom lixom flyter upp hela tiden. men, man älskar ju mig ändå?


171011

idag har det blåst som själva fan om man får säga så. så vi gick en promenad längs vattnet och hittade det absolut coolaste stället på Malta so far, typ en gammal övergivet badhus precis vid vattnet. asså ni kan inte ana hur sjuka vågor det var där dom stänkte säkert tio meter upp i luften!
så vi satt kär och kollade på vågorna och käkade lunch och hade det riktigt jäkla bra, ska lätt gå dit imorn också om det blåser, LÄTT!
vi hittade föressten en as shysst inställning på kameran så att man lixom bara håller in knappen och den tar massa bilder, blev mucho coolt. försökte klura ut hur man lägger upp bildspel här på bloggen men det var way to advanced för mig så ni får försöka föreställa er hur det ser ut när ni kollar på bilderna!




sweetheart

världens bästa sötaste fast argaste lillasyster fyller sju år idag. känns lite småsorgligt att missa hennes födelsedag och det värsta är att det tydligen inte går att skicka sms eller ringa från min mobil just nu så jag kan inte säga grattis. buuuh. köpte iallefall två målarböcker till henne innan jag åkte så det är väl lite plåster på såren. minns att det jag önskade mig mest av allt när jag var liten var att någon dag bli svart, eller krönas till indianprinsessa. så blev det inte tyvärr men jag känner att jag tagit mig igenom livet rätt bra ändå för att inte vara indianprinsessa. dock fick jag en brun kropssfärg som jag målade mig med för att bli lite mörkare, gjorde dock misstaget att hoppa i badkaret direkt efter så det blev ju som det blev.

nog om det. PUSS på min lilla sweetheart ändå.


jätte jätte jätte gammal bild på oss när hennes hår var kort och mitt skiftade i orange

i have a whife and a cat

morsning på er. har legat och hängt i min super stenhårda säng ett par timmar nu. det har ösregnat och blixtrat och grejer sen igår kväll men det gillar jag för då har man en anledning till att ligga i sin super stenhårda säng och kolla på film utan att ha dåligt samvete. vi skulle ha åkt till en ö idag som heter comino där dom tydligen spelade in filmen troja men hur kul äre att traska runt på en sandstrand när det öser ner? sanden skulle ju fastna överallt, inget för mig.

såg precis klart horrible bosses som kanske är den skönaste jag sett på länge, se den. mucho gut! bien! 


sushi and vithaj



god middag everybody. sitter och räknar sekunderna tills vi ska dra ut och käka med colombianerna, inte nog med att jag är hungrig som en fucking varg utan att vi ska käka sushi. nackdelen med att käka sushi utomlands av egna erfarenheter är att typ alla envisas med att smeta på majonäs i rullarna vilket är jordens kanske oattraktivaste sak att få för sig. det var typ tre veckor sen jag käka sushi och den veckan jag gjorde det käkade jag det typ fem av sju dagar men nu börjar det kännas som att det är dax igen. simma lungt!


föressten. på tal om att simma lungt, eeeh jag kommer typ inte att simma lungt här i maltas vatten längre. fick reda på idag att dog fångade en vithaj här så tydligen simmar sånt snusk omkring i dessa vetten, visserligen var det typ 1967 men ändå. en god anledning att dra härifrån.

ojdå?

hopsan hejsan, vilka ska till nya zeeland lite sådär spontant på torsdag då? jo vi.

131011

good evening, idag har vi inte gjort mycket mer än att softa base vid vattnet och jag ska säga er en sak att jag kommer ha på mig solkräm imorn. här kommer en bildbomb från dagen. enjoy!









gulle google

god morgon, hur glad blir man inte när man slår på datorn och ser det här? gulligaste google. man kan ju klicka på dom och så gör dom olika grejer, den gula är shysst för dom som inte vet. gud vad man uppskattar småsaker såhär när man är borta.


vi siktar söderut

tjä! alles gut? alles gut här iallefall, våra gullis colombianer lagade middag åt oss som var pretty damn good. första gången sen jag kom hit som jag åt sallad faktiskt, har ju typ levt på spaghetti och tonfisk, ris och tonfisk eller nudlar och tonfisk i över två veckor nu. det är tur som fasen att vi typ springer varje dag för annars kan jag lova er att jag hade varit mist 7 kilo tyngre vid det här laget.

vi har föressten börjat smida lite nya planer på hur vi vill göra med resan. tanken är att dra till nya zeeland så fort vi hittat en bra biljett och jobba där istället med typ frukt plockning och sånt. det känns som att det kommer att bli rätt så jädra kallt här snart också så vi gör som fåglarna och drar söderut för att få lite mer sol. soft! efter NZ släpper i nog singapore en snabbis för att träffa min syrra sen drar jag nog vidare själv och möter upp med tjejerna någon annan stans i asien. shysst va? allt hänger bara på att man får ngt shysst jobb på nya zeeland men det lär väl inte vara några problem, vissa här är ju nya zeeländska medborgare..


de första två tror jag

nu tror jag att vi har varit borta i två veckor om jag minns rätt. jobbläget ser ganska mörkt ut måste jag dock säga och det suuuuuger. alla är så jädra långsamma här borta, otroligt oeffektiva. och är det något jag stör mig på äre folk som är ineffektiva. även fast jag själv kanske är det ibland så gör det mig galen när andra är det och det drabbar mig. en annan sak jag har upptäkt med malteser är att de flesta beter sig som att de sålt smöret och tappat pengarna konstant, riktigt bittra på livet helt enkelt vilket är ganska störigt för oss som inte är bittra på livet än!

ännu en grej med malta är att de är tekniskt underutvecklade. skulle skypea igår och gick till ett internetcafé (våran dator är typ tekniskt omöjlig att komma överräns med, jag skyller på datorn och casper skyller på uppkopplingen) iallefall, betalade för mig och gick för att sätta mig vid datorerna men gissa vad? näe det fanns inga webkameror eller mikrofoner på deras jädra stenåldersburkar så jag var tvungen att kuta hem och hämta min dator och sätta mig där vilket inte heller funkade alls som jag hade hoppats. så-jädra-störigt. har en skype date ikväll med så jag måste fan se till att ha löst det problemet tills ikväll, hur jag nu ska bära mig åt?

jusste! våra roomies dök upp igårkvälll, det hade regnat så mycket att dom inte hade kunnat ta sig hit i söndags. skönt. åt iafl middag med dom och jag ska säga er det att dom är världens gulligaste what so ever, och gissa vad dom heter? carlos och alejandra (alexandra typ fast lixom lixom mer uttalat som alleschandraa). världens sötaste!



slänger in en bild på mig och världens gulligaste skelögda lillasyster som har lärt sig läsa. PUSS på henne!

loca loca loca

hola amigos, holy moses this weather! har varit helt crazy väder här hela dagen, ena stunden regnar det, sen blåser det, sen blir det strålande sol, sen börjar det hagla óch sen blire blixt och åska. mycket mys! har varit svårt att göra ngt ute idag så vi har typ eeh.. käkat pasta och kollat på harry potter i väntan på att våra roomies ska flytta in. men det har dom inte gjort, dom skulle komma idag men dom har inte dykt upp. antingen har dom fått kalla fötter och lämnat oss eller så har dom blåst bort för det är fan inte omöjligt.







bara för att jag gillar hundar



krossar casper på alla kortspel man kan komma på, kommer troligtvis få stryk för att jag skrivit det här. vill bara säga att swedish house mafias video är för söt, puss på hundar och lycka till!

lördag it is!

godkväll på er, vakande nyss efter en tre timmar lång powernap. hittade ett shysst hak igår med pastabuffé för fem euro varje lördag så vi satte klockan tidigt och slog till! mycket uppskattat, vi hittade också ett nytt rätt shysst badställe men det är inte bättre än det där bästa stället.



ikväll blire faktiskt all in som gäller, har inte direkt partat något här ordentligt än och det varkar vara pretty bra party här faktiskt och vi bor ju mitt på bargatan så vi ger det ett försök. vi måste ut och ragga vänner, börjar bli lite panic snart. ta hand om er ikväll där hemma och gör inte något jag inte skulle ha gjort. Adios!


We do not inherit the earth from our ancestors,
we borrow it from our children

xcxp


det är tydligen fredag

asså vafan, är helt lost. gick omkring hela dagen igår och tänkte att det var onsdag, och idag är det tydligen fredag vilket inte makes any sence. känner mig helt bestulen på en hel dag och jag förstår inte vad som hänt! så sorgligt.
igår gick vi iafl till baren mitt emot oss och hängde lite. kollade lite på fulla barn och snusk gubbar som gick in på strippklubbarna, mycket underhållande.




mmh.. otroligt charmig bild på mig. men ge mig creds till att jag är en ganska grym vattenpiperökare för att inte ha rört en riktig cigg i hela mitt liv?

lite regn och nu känns allt bättre

yo, eller tja eller något. fan vad svårt det är att börja inläggen, allt jag skriver känns så cheesy. har softat base hemma och kollat på vänner halva dagen, sen fick vi panik och betsämde oss för att ta en promenad men sekunden vi satte foten utanför dörren (påriktigt) började det spöregna och åska och blixtra så what-to-do? nu är vi inne igen och genast känns det liiite mysigare när man vet att det regnar ute. så vi lagar mat nu och ska kolla på film, ikväll SKA vi hitta på något vare sig det regnar eller inte. kanske kollla på ngn fotbollsmatch eller mysa lite med en vattenpipa för strippklubben som vi bor över har tyvärr stängt.


den shyssta utsikten från vårat rum


jag har problem

amen tja på er vill ni veta en sak? jag har varit vaken sen halv sex imorse kul va? jag freakin hatar att inte sova som jag brukar, haaaaaatar det. det är inte mycket att göra åt saken men det är lite störigt att kolla på casper som ligger och sover med öppen mun, det gör mig avundsjuk. jaja. igår var vi iafl i valletta och kollade runt, riktigt shysst stad faktiskt. har hört massa skit om stället men det var lätt bättre än st julians där vi bor. vi blev inlockade i en liten liten restaurang av en liten liten kvinna där vi blev halvt blev matade. hon bjussade på hur mycket goda bröd och kakor som helst och var så söt att man bara ville ta henne i handen och springa iväg med henne. nog om det, nu ska jag hosta lite extra högt så att casper kanske vaknar. so long!




efter en vecka

mors! nu har vi varit i malta precis en vecka, den har kännts ganska lång. idag har vi verkligen inte gjort något alls, bara legat ner och kollat på Vänner. och så har vi ju lagat egen pizza också, det är nog det mest produktiva vi gjort idag. så för att sammanfatta dagen, film och pizza. skojigt!


PUSS till min kära mamma föressten för hon har lunginflamation och för att hon är så söt

imorn får vi reda på om vi har fått napp på ett jobb så jag hoppas att alla håller alla sina tummar för oss för om vi inte får jobb snart kommer jag att bli galen påriktigt. vi ska också åka in till valletta och spana in deras marknad i brist på annat att göra. ja ja, so long!

långsamt



såhär fint är det på det dära fina stället jag skrev om, och såhär vit är jag. just nu känns inte livet topnoch men det kan det ju inte alltid göra antar jag. funtar på att köra på löprunda nummer två idag men det blir väl troligtvis inte av, det är ju så jädra tråkigt att duscha efter men vi får se. en sak som är bra att det för första gången på en vecka är någon inne på facebook samtidigt som mig, och den här gången vare lilla C. men så atte, vi hörs.

föressten så är mitt maltesiska nummer 35699601994 (kan det utantill nu), skicka era nummer dit för jag har inga alls. gör det allihopa!

söndag kväll och sådär

god kväll på er, vi kom nyss hem från vår löpturen. och eeeh aa vi har sprungit sen jag skrev sist typ. nää skoja bara. vi sprang till sliema längs vattnet som typ tar en halvtimme att gå ungefär. och där hittade vi maltas bästa plats so far, ett sjukt nice badställe. har ju haft lite problem badandet här än så länge men asså det här stället är stället med stort S. kommer inte vara några porblem att gå upp och springa varje morgon om man vet att man ska få bada där, och så har vi sagt, att springa dit varje morgon och ta ett dopp. BÄST! tog tyvärr inte med oss kameran idag men det gör vi imorn och då ska ni få se på kalaset!

en till sak som är bra med badstället är att man får en chans att sola. och om man pressar fingrana mot huden riktigt hårt och kollar riktigt noga så har jag faktiskt fårr färg idag. score, jag är ju typ så vit att jag faktiskt skiftar i blått. nog om det, nu ska vi käka. KISS!

 

och casper vill säga sina visdomsord också.

är det inte orden som skiljer oss ifrån varandra? är det inte orden som
är mänsklighetens förbannelse??
xcxp


söndag morgon och sådär

godmorgon! aa eller jag har ju redan varit vaken i typ tre timmar men casper ligger och sover här fortförande. sover av någon anledning asdåligt här vilket är skitkonstigt för jag har alla odds med mig, rummet är mörkt, det är tyst och sängen är hård men ändå kan jag inte sova. mycket märkligt. idag ska vi ut och löpa längs vattnet i brist på andra saker att göra, har inte sprungit sen i våras tror jag men jag har ju köpt nya löparskor så vad kan gå fel?

imorn ska vi göra en ny jobbsökar räd fast den här gången ska vi satsa på alla bettingbolag. vi har kommit överräns om att stanna här minst en månad om vi inte fått jobb, har vi inte det så drar vi nog på dirr till nya zeeland och kör där istället för det kommer ju ändå bara bli kallt här om vi väntar längre. men men allt kan hända så vi håller alla dörrar öppna.


ginger men nöjd ändå

saknar faktiskt lite folk där hemma. skulle gärna pussa lite på bea och mamma just nu men läser ni det här så får ni föreställa er att jag pussar er. adios!


RSS 2.0