självplågeri

hej emo aina är i farten.

idag har jag gråtit åt precis allt. såg på harry potter och grät. spelade the sims och grät. pillade hål i mina pyjamasbyxor och grät. och inte nog med det så har jag haft ont i hela jäkla kroppen OCH haft näsbold. dagen till ära upptäkte jag att vi inte har en endaste verktablett i hela huset och eftersom jag krashat bilen så har jag inte kunnat åkt och köpa några.
en sak jag alltid gör när jag gråter är att kolla mig i spegeln, det har jag gjort sedan jag var liten and i dont know why. det är väl en fin liten tradition jag har. när jag kollar mig i spegeln blir jag oftast ännu ledsnare för att jag är så ful när jag gråter vilket faktiskt gör mig lite till ett emo. lite självplågare sådär.

jag ursäktar redan på förhand för den här dystra texten. puss och hej nu ska jag gå och tycka synd om min blodiga näsa.

mjölktänder?

Ey! har harit barnvakt åt min kära lillasyster Ulla Ruth Märta Teckla Lycke Sandberg. Shysst namn va?
när jag var liten och fick reda på att jag skulle få en lillasyster blev jag jättearg. när familjen skulle hitta på ett nman till henne kunde vi inte komma överrens så det slutade med att vi fick välja ett namn var.
Eftersom ilskan fortförande låg kvar i kroppen så gjorde jag något jätte elakt. jag bestämde mig för att hon skulle få heta det hemskaste namnet jag visste vilket var Katla (efter draken i bröderna lejonhjärta), men mamma kom på mig och sa att hon inte fick heta det. så klippsk som jag är så sa jag att hon isåfall skulle heta Teckla (vilket låter som Katla). så där är förklaringen till en bit av min lillasysters namn.

men det var inte det jag skulle komma fram till, hon släppte en skön kommentar idag om mina tänder.

"aina, vaför har du alla dina mjölktänder kvar?"

för er som inte visste det så har jag galet små tänder. galet. när jag var liten och jag hade riktiga mjölktänder så såg dom ut som små risgryn i min mun. fint tycker jag.

jag vill bara lägga till att jag inte alls är arg för att jag har en lillasyster nu.
jag älskar henne jätte-jätte-mycket!Jag och min Gulle-Ulla för typ 3 år sen.Risgrynständer.

igår.

 

yes igår. började lördagen med att klä ut mig till tiger bara för skojs skull. nävärs. det var familjehelg på max och jag fick privilegiet att gå omkring i en möglig tigerdräkt i 4 timmar. skönt! nävärs. det var faktiskt ganska kul, kramade barn och vinkade på bilar i kungsrondellen. kände mig lite som han i söderköping som vinkar hela dagarna. det man inte inser förens man testat att vinka i nåra timmar är att man får en otrolig träningsvärk. killen i skpg måste ha sjuktligt stora biceps eller triceps eller vad det nu heter för jag känner mig som rena rama bodybuildern nu.

efter jobbet drog jag hem till hanna och petter som sist men inte minst hade 18 års fest. herrejävlar vad jag hade kul. helt jävla insane, många fina tal, speciellt fröken högbergs om mina tuttar som var lika vackar som socker, känner mig otroligt hedrad.

however, nu ska jag iväg och jobba. adios los pitufos!

jag och ibbe.jag har shorts på mig, ingen fara.


sorgligt men sant.

hola!
kom precis hem från linköping och gissa vad jag gjorde där? det är inte precis så att man åker till linköping utan att få en belöning, hualigen. jo, köpte fyra freakin the sims spel för tvåhundra spänn. helt insane. för er som inte förstår proportionerna på det här kapet så kostar vanligtvis ett spel typ trehundra spänn, nu fick jag fyra för två hundra. galet. det roliga var att jag köpte dom på blocket av en tolv årig tjej som hade vuxit ifrån dom, det känndes lite akward. however, jag ä-l-s-k-a-r the sims, har gjort det sen jag var sju och kommer göra det tills jag dör. jag älskar nog the sims lika mycket som en mor älskar ett barn skulle jag tro. så nu har jag avslöjat mitt nördiga och våta intresse.

nu är alla spel installerade så nu kommer jag troligtvis stänga av mig från omvälden i ett par dagar, CIAO!

   nästa gång jag uppdaterar kommer ni få se vad jag ätit till lunch de senaste dagarna. jag svär. hejs!
nästa gång jag uppdaterar kommer ni få se vad jag ätit till lunch de senaste dagarna. jag svär. hejs!


tja.nu kör vi.

hej bloggen. fniss.
okej det här känns as läskigt. har typ ont i magen för att jag gör det här. det är töntigt att blogga tycker jag. för vem fasen bryr sig om vad evelina grangren i jokkmokk äter till lunch. inte jag iafl.
näe jag ska inte skriva vad jag äter till lunch heller utan andra saker. typ. aa det vet jag inte än men den som läser får se. en sak jag däremot lovar är att jag aldrig, aldrig, ALDRIG kommer att lägga upp bilder på dagens outfits. hej så länge!

RSS 2.0