haucachinas svettigaste

Har varit en ganska så värdelös natt. Rummet är så jädra toastie så man dör, kommer snart glida ur sängen som en överkokt grillkorv. Inte nog med värmen så är sängen helt out of control. Lite för många människor har haft lite för kul i den. Jag har knappt vågat andas inatt och legat blickstilla så den inte ska trilla ihop och mosa den stackars killen under mig, vill inte bli dömd för vållande till annans död och sitta i Perukanskt fängelse resten av livet.

Näe nu är det dax för Linnet att vakna och hjälpa mig ur sängen. Hejs!


hoppsan haucachina

Jodå jag vaknade lite smyg illamående imorse efter natten med ost ångorna. Såg på morgonen till min förfäran vart lukten nog hade kommit ifrån, två riktigt smutsiga killar med sina väskor, kläder, cigaretter och sparkcyklar över hela jädra rummet. Riktigt usel kropps hygien helt enkelt, det utesluter självklart inte ost tiorin, dom såg ut att gilla gammal ost faktiskt.
Råkade av misstag boka biljetter till en stad fem timmar från Lima som heter Haucachina när Linn var i duschen. Sen kom vi på att vi inte alls ville åka dit men då gick det inte att boka om så det var bara att bita i det sura äpplet och hoppa på bussen i fem timmar. Efter en och en halv timmes skön försening och en taxi chaffis som som vanligt försökte blåsa oss så kom vi hit.

När vi åt middag kände jag något som rörde min hand, kikade ner och såg en rätt massiv kackerlacka, skrek till och hoppade ifrån bordet. Det tog restaurang personalen på fullaste allvar och kom utspringade med en sopkvast och ett baseballträ och tog död på rackarn. Tackar, det fick dom dricks för grabbarna.

Imorgon ska vi kötta sandboarding. Får se hur det kommer att gå, sist jag stog på en snowboard så bröt jag armen i barnbacken. Duktig!


lima

Hoppsan sa nu är vi framme i Lima efter typ en dygn av blid svett och tårar. Det vi se sett än så länge av Lima i taxin hit var inte mycket att hänga i julgran. Typ ännu fler poliser än Mexiko, trodde inte att det kunde vara möjligt, och så verkar det ganska sunkigt och fattigt. Hostelet vi bor på är sjukt fint men vårt rum luktar som om något gjort inbrott i en gammal ost affär från 1800 talet, snott alla ostar, ätit dom och sen låst in sig i rummet ett halv år. På ett ungefär.
Är egentligen inte så särskilt trött men ångorna från rummet lär väl få mig att slockna rätt omgående. God natt då, får se om jag vaknar imorgon!


pappers trosor

Sista dagen i Mexico då. Peru imorgon. Känns både fint och dumt faktiskt. Vet inte om jag kan säga att Mexiko är mitt favorit land men det är garanterat det landet jag har haft som allra roligast i. Bra folk, bra ös, bra väder, bra stränder bra ma.. nej stop ett tag, inte bra mat. Måste erkänna nu att jag knappt har stått ut med den mexikanska maten. Är ju som bekant semester vegetarian på grund av att jag får gåshud av att käka kött utomlands, speciellt kyckling, läskigt. Och mexikansk mat då? Jo det består av kött, ost och bönor ungefär. Pallar inte. Plus att jag gör bättre guaccamole än mexikanerna själva, skämmigt för dom.

Ni undrar säkert över rubriken "pappers trosor" och nu ska jag förklara det. När vi var på Isla Mujeres och lämnade in våra kläder på tvätt fick vi tillbaka dom, blöta, smutsiga, hälften försvunna och det värsta av allt, alla mina trosor helt out of control. Vet inte vad dom hade tvättat kläderna med för råttgift men trosorna känns som skört silkespapper och så fort man tar i dom blir det stora hål. Kaos! Vad gör man då? Det finns inga vettiga klädaffärer här. Jo man går till Walmart, där har dom resurser dom. Så atte nu kommer jag traska runt i bomulls trosor med snögubbar på bland annat, underbart.

Då vet ni det! Puss!


levererar

Jadå playa levererar som vanligt. Hade vidrigt jäkla kul igår jag, Linn, Miguel och Andrea. Ska väl inte gå in på detaljer men spårat kan jag avslöja att det var.
Under vårt första dygn här har vi lyckats pricka av nästan allt från listan som vi skulle hinna med förutom Ös med Sergio och Guido och liter baren men natten är ju ung så att säga. Det är sangria fest på taket idag och det vill man nu inte missa plus att det faktiskt är vår sista kväll här innan vi åker till Peru.
Det går tydligen inte att ladda upp bilder nu så det får ni leva utan. Adios!


vamos ala playa

Siiii, nu är Linn och jag äntligen hemma på Hostel Rio igen. Som vi har saknat det! All in ikväll som om det inte finns någon morgondag.
Det jag vill hinna med dom här två dagarna i Playa är:
- Ösa med Miguel och Andrea, våra favo bartenders
- Ösa med Guido och Sergio
- Käka pizza
- Bada
- Käka burriton på Pabols restaurang
- Gå till liter baren
- Köpa den där jäkla tavlan jag försökt få tag på (nördigt jag vet)

Och ja det tror jag nog allt jag kommer lyckas styra upp. Taggad!

Idag på Isla Mujeres hyrde vi en golfbil och körde runt ön. För jäkla kul. Ja det var väl det! Puss!


lill räkan

Ligger och chillar med Linn-Grisskinn även känd som Bästis Råttan och även Lill Räkan om man kollar på hennes hudfärg. Vad har vi gjort idag då? Legat på stranden och plockat Linns ögonbryn. Vad har vi kommit fram till då? Att det finns bed bugs i både linns och min säng, vi har blivit grovt bitna. Vad ska vi göra åt det då? Jo vi ska dra hem till Playa imorgon och vara där våra sista dagar, bäst.

Är sjukt taggad för Peru föressten. Är dock 13 grader och regn där så våra välarbetade brännor kommer ju försvinna lagom tills vi är uppe på toppen av Machu Pichu, älskart!


världens bästa födelsedag

Drömde en himla massa inatt. Jag fyllde år och mamma tog på sig att fixa mitt födelsedags kalas. Hon bjöd in alla jag känner samt en hund av varje av mina favorit hundraser, en fransk bulldog, en mops, en whippet och en korthårig tax, dom skulle vara med och mingla med gästerna, bästa mamma hon vet hur man ställer till med fest hon. Till middag var det buffé fast bara med massa sorters rå fisk, hon vet precis vad jag gillar hon. Bästa mamma.

Saknar förövrigt min mamma väldigt mycket just nu. Har bara känt längtan tidigare men nu saknar jag henne faktiskt jättemycket. Stor skillnad på längtan och saknad faktiskt. Ja ja. Nu ska jag sova, dom andra girlsen ska ut och ösa ikväll men inte jag. Har tappat all energi efter över en månad av party och så känner jag att jag aldrig kommer att ha lika kul som jag hade i Playa ändå, lite lönlöst på något vis. Näe nu ska jag sova bort allt gnäll så kör vi imorgon istället. Hej


med dumbledore

Isla Mujeres är precis vad iallefall jag behöver just nu, tyst och lugnt och inga chanser att bli utlockad på äventyr om kvällarna. Bor på hostel Pocna som har rykten att ha bedbugs i sängarna. Sen har vi träffat massa gamla homies från Hostel Rio och det är alltid nice, sen så bor ju Dumbledore här också, alla som är något är på Hostel Pocna helt enkelt.


abo jenga

Coco Bongo igår då, liiiite kul det var då. Kostade mer än 400 kronor men det var faktiskt värt vart ända öre, påriktigt! Allt hype och allt snack om stället som vi har fått höra i över en månad var faktiskt sant.

Kan ju försöka sammanfatta kvällen med några simpla ord, det blir nog lättast så. Här kommer dom:
- open bar, och allt vad det innebär.
- show, för dom som googlade på Coco Bongo så förstog ni att det är en nattklubb där dom har massa uppträdanden och shower under kvällen. Tufft.
- lejonklippan, av alla tusen människor som var där blev vi uppletade och uppdragna högst upp på stora scenen på en balkong som såg ut som lejonklippan i Lejon kungen för att dansa som något slut nummer.
- yoda, tatuerade in Yoda på rumpan. Inför ett gäng lyckliga mexikaner. Trodde dom andra skulle göra en varsin också, hade till och med valt ut en stor koala till Hanna Skärblom. Svikers
- muta, Berg råkade ju kissa på gatan framför en polis och var tvungen att muta honom för att inte åka i finkan
- pizza, standard.

Idag har vi mest legat och dött, tagit en sväng på stan och nu kom vi nyss hem från att ha spelat en rond Jenga på Applebees. Bäst. Imorgon åker vi till en ö som är omöjlig att stava namnet på. Cant wait!


springbreak

Låg och mös i våra sängar när maniacet med shotsen kutar in i rummet och skriker "SPRINGBREAK", tänder alla lampor och kommer in med shots till alla. Herregud ska det fortsätta såhär kommer vi inte komma ut idag, klockan är fihelvete bara sex. Vi får se vart det här slutar!


shots i cancun

Aadå har haft det äckligt bra i Tulum med australiensarna, bodde i landets finaste lägenhet, hade pool, stans skönaste säng och så fanns det en söt hund där också, helt i min smak. Uuäk på att behöva säga hejdå till folk, blir lika tårögd varje gång och vill bara gå det gjort, som att dra av ett plåster. All good things come to an end då att säga.

Meeeen med något ont kommer alltid något gott, får äntligen hänga med mina favorit cats igen och nu är vi i Cancun. Är nog på stans finaste hostel, så fort vi kom innanför dörrarna fick vi en varsin shot, vet inte om det beror på shoten men sängarna här gör mig inte alls äcklad. Överväger att slå på stort och sova utan reselakan till och med men jag kanske kommer vakna upp i panik då.

Kör all in på Coco Bongo ikväll, för dom som inte vet vad det är är det bara att googla. Puss katterna!


whats up in tulum

Käkar frukost vid långbordet med Benny Boy, känns som man är typ greve på typ 1700 talet vid det här långbordet med dom maffiga stolarna. I like it!

Görlsen kom till Tulum igår och vi åt middag med dom sen drog vi hem och kollade på film, såg typ 14 minuter av filmen innan jag somnade, standard.

Ikväll ska vi på boxningsmatch, rooooligt!


adios playa

Okej har haft ert par sjukt bra dagar sedan jag skrev sist, har öst, varit på utflykter och det bästa av allt så har hanna och hanna äntligen kommit hit, mina gosisar. känns som att det var typ ett år sedan jag sa hejdå till dom utanför Mcd på drottninggatan hemma i norrköping. känns så jäkla bra! igår var min sista kväll här och det slutade med en del liter drinkar och pizza på stranden med min absoluta favorit argentinare Guido. idag har vi varit på cykelutflykt med hostelet till och badat i grottor, sjukt nice.
Nu sitter jag ensam på bussen påväg till Tulum för att hänga lite med mina nya favorit australiensare som hyr ett hus där. Fan vad jag inte skulle klara av att resa själv insåg jag idag, så fort jag sa hejdå till tjejerna blev jag alldeles förvirrad och ledsen och osäker även fast jag bara ska ta mig en timme bort med buss. Fattar inte hur jag överlevde två veckor ensam i nya Zeeland, helvete vilken fighter jag var då. Ja ja, nog om det, ska iallefall bli för jäkla skönt att ta det lugnt ett tag nu och komma bort från Playa även fast jag lätt kan säga att det är mitt absoluta favorit ställe i världen, har aldrig haft så roligt i hela mitt liv som jag haft där.

Puss kompisar vi hörs!


indien då?

Vet att jag har en jäkla massa blogg fans men jag har faktiskt fått ett favorit fan. Challe, bästa Challe! Tackar ödmjukast för alla rara komplimanger och ja, jag vill gärna bli adopterad av dig. Jag vill ha kvar min mamma men min inte så jätte bra pappas plats får du gärna ta. Så kan du lära mig allt om yoga och så kan vi åka till Indien ihop. Det ser jag fram emot! Det spikar vi? Det är ett tag tills jag kommer hem så du har god tid att fixa pappers arbetet. Vi hörs då!


hen i duschen

Okej, börjar lacka nu. Det är någon som har låst in sig i badrummet och jag måste in där. JAGBEHÖVERDUSCHA. Duscha någon annan stans tänker no väl då? Aa det hade jag gärna gjort men alla dusch grejer är inlåsta tillsammans med hen i badrummet. När hen kommer ut ska hen straffas!

Anyway, hade kul igår som vanligt. Kommer ha kul ikväll också. Puss!


svenskar

Asså just nu är det inte sådär gööör kul folk här på Hostelet. Varför då då undrar ni säkert? Jo för att det är cirka 75% svenskar här just nu, svenskar är fan överallt. Nu är det ett as stort högljut tjej gäng på 9 pers som frågar så fort man går förbi om vi ska med och dricka öl eller om vi ska festa ikväll eller om vi var fulla igår, inga super intressanta konversationer helt enkelt. Sen är det tre svenska tjejer här också som verkar jäkligt märkliga, försvinn snälla. Dom släpper också sköna kommentarer som "fan vad skönt att det är så mycket svenska här, då slipper man hålla på och larva sig och prata engelska" herregud, vill man dricka öl och prata svenska så ska man fan stanna kvar i Sverige punkt slut.

 



Träffade tre bimbos från Göteborg igår kväll, stora bröst och super otrevliga. Hade sjuk lust att slänga ur mig att jag tyckte det var rätt åt dom att dom fick trängselskatt och att jag fan ska fixa böter på dom om dom inte snällar till sig lite. Så det så!

Nu ska vi iväg på middag med Jono, den ända vettiga killen här just nu, australiensare också, älskar australiensare.


a pimp has no friends

Hola amigos! Everything bien hemma i Sverige? Mycket bien här borta iallefall, som vanligt.
Hoppsan sa så kul vi hade igår då, oj oj oj. Vi hänger med två australiensiska och en Schweizisk tjej at the moment som är för jäkla sköna, vill bara limma fast mig ihop med alla dom och var med dom hela tiden. Det bästa och det värsta med att backpacka och hänga med backpackers är att man träffar så jäkla mycket människor men också att man hela tiden måste säga hejdå till så jäkla många människor hela tiden, och jag som hatar att ta avsked av folk. Buh!

Vart var jag? Jo igår hade vi en av dom roligaste kvällarna jag haft än så länge på resan. Gick till en softar bar och drack 1liters drinkar för 30 kronor, goda var dom också, bästa stället. Efter det blev det lite vilt kan man säga. Ja ja påt igen bara, det är tjejernas sista kväll så det måste man ju fira. Épa!


som en stock

första dagen sedan vi kom till Mexico som vi inte har varit ute och rännt. Som jag skrev innan så är det ju så jädra svårt att inte springa ut och ösa när man bor på det här Hostelet, det är alltid någon som lyckas övertala en att hänga med för att det är någons sista kväll eller någons första kväll eller att någons kusin fyller år osv, många goda anledningar helt enkelt.

Idag ska vi till stranden och kanske kosta på oss en massage var som belöning och sen ska vi ta en skön sväng till Walmart, standard.


tequila

Förlåt. Älskar att jag börjar alla mina inlägg med att ursäkta om den dåliga uppdateringen och nu gör jag det igen. Hähä. Anledningen till det då? Tequila.

Har öst nonstop sedan vi kom hit med alla cats från hostelet. Finns tydligen inga gränser för hur kul vi har härborta. Det är ju ladies night här varje kväll med gratis dricka för alla tjejer så det går lixom inte att inte ösa.
Var på bio i fredags med några tjejer från hostelet och såg Django, kanske en av dom bästa filmerna jag sett, seriöst. Sjukt rå och sjukt blodig men så jäkla bra, och sen är ju min nya favvo skådespelare Christoph Waltz med i den och då kan det ju inte bli dåligt? Tycker att han förtjänar alla pris man kan tänka sig, så bra är han. Och så har jag kommit på att jag gärna skulle vilja vara gift med honom om jag var 20 år äldre, då får jag träna lite på min tyska också och det är ju bra. Summan av kardemumman är att Django var värd att se och att Christoph Waltz är bäst i alla kategorier.

Ligger och laddar om batterierna inför ikväll och taggar indisk mat sen blir det tequila igen. Åh tequila.


RSS 2.0