salta och den tjugofjärde

De senaste 35 timmarna har varit de absolut onyttigaste i hela mitt liv. Skuttade ju på bussen från Iguazú vid 21 tiden på fredagen och kom fram hit strax efter kl 8 imorse. Det ända vi gjorde på bussen var att sova och äta, inget mer över huvud taget. Det vi har ätit ärrrr..
Middag: ett torrt kex och en sån dära choklad tex pinne man har i glass, läsk på det.
Kvällssnacks: En halv påse saltade chips, en liten ask sugus.
Frukost: En tugga av en vidrigt söt kaka och en kopp té.
Lunch: En till tugga av den vidriga kakan, en kopp té och en liten söt youghurt. Saltade chips och lite ostbågar.
Eftermiddagssnacks: Saltade chips och 5 små larviga godisar.
Middag: Saltade chips och två stekta ägg. Vodka-sprite och öl.
 
Hoppsan nu? Alkohol? Ja vi var ju självklart två timmar sena med bussen så vi missade vår anslutningsbuss till Salta som var den sista för dagen så vi var tvugna att vänta på buss stationen i Tucoman med dom andra som också missade bussen. Vad gör man för att fördriva 6 timmar en lördagskväll? Partar till det såklart!
 
Nog om det. Nu är vi framme iafl och i bor i ett rum med tre tjejer, två från Kanada och en från Australien. Har inte varit med om smutsigare tjejer, det är kläder och lera och leriga kläder över hela rummet, underbart. Dom är lite i klass med grabbarna i ostrummet i Lima faktisk, fast dom luktar inte. Smidiga som dom var så låg och dom pratade med varandra imorse när dom trode att vi sov och sa saker som i stil med "Fan har det flyttat in två till tjejer här? Dom borde byta rum" och "Ligger hon i våningssängen över mig? Fan!" classy girls, classy. Kan man bara ett språk som är ganska så internationellt så snackar man bara inte skit om folk. Ägda dom är då att vi kan svenska, dom anar inte hur mycket vi kommer ligga och viska om dom resten av tiden.
 
Vill också skriva lite kort att det faktiskt är den 24 mars idag. Ett år sedan världens bästa människa gick bort. Det är kanske inte min ensak att skriva om honom men jag kände honom och han gjorde ett väldigt stort intryck på mitt liv ilallefall. Finare människa och bättre pappa får man verkligen leta efter. Älskar den mannen och jag tänker faktiskt på honom nästan varje dag. Puss Peder.
 
 
Bild från seglingen 2010, mucho nice och Peder i rött i bakgrunden.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lo

Åh, gulle du! Tack för att du kom ihåg. Love!

2013-04-03 @ 00:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0