tyrona osv

 
Amen hoppsansa nu har jag inte bloggat på två dagar, så det kan bli! Vi drar allt lite kort då.
 
Drog ju förbi Benjamins i tisdags och det var intressant. Tyvärr var inte legenden Benjamin där men det fanns 16278283 andra tatuerade israeliska grabbar där, säkert någon med diamant tänder. Vi har dock valt att skippa att bo där, fick se tillräckligt den kvällen helt enkelt haha.
 
I onsdags drog vi till Tyrona National park. Det har varit ett himla tjat om det stället att det ska vara så-himla-vackert. Dom orden har nog kommit från folk som typ bara irrat runt vid typ Perus smutsiga kust och inte från folk som jag och Linn som hängt en hel jäkla del på östkusten i central Amerika. Vi har helt enkelt varit ganska bortskämda och blev ganska besvikna av stränderna i Tyrona. Kan väl jämföra dom med kanske en smutsig ful strand nära någon stor stad i Mexico kanske? Små, smala och smutsiga helt enkelt. Det hade säkert varit finare om det hade varit sol men vi lyckades pricka in två mulna dagar med regn.
Men det ar faktiskt nice i nationalparken ändå, vi sov i hängmattor över natten och drack kokosnötsmjölk dirr från träden. Exotiskt! Sen hade vi våra livs absolut sjukaste och roligaste båtfärd hem. Vi fick i princip muta båt killarna att få åka med den redan överfulla båten och fick hänga med bara om vi satt på golvet. Det var så gott som storm på havet och båten som var avsedd för kanske 20 pers var knökfull med kanske 35 personer+plus vi två som två hundar på golvet. Vågorna sköljde över båten och det ända vi hade att hålla oss i var en pytteliten bit rep. 
Helt plötsligt svänger vi in på en strand och där står två tjocka kvinnor, en på kanske 100 kilo och den andra på säkert 250 pannor. Dom ska också med, yes! 350 kilo extra vikt är det vi behöver. Girlsen klättrar ombord och är tydligen fulla också. Vi kör vidare och den tjockaste står längst bak med föraren och dom shottar ihop där bak, precis vad vi behöver once again. Storm, överfull båt och en full kapten. Garvade iallefall läppen av oss en hel timme och kan hands down säga att det är den bästa båtturen i mitt liv.
 
Nu sitter vi och väntar på bussen som ska ta oss till Cartagena där ska vi chilla över helgen på ett Hostel som heter Media Luna som tydligen ska äga. Det är fredag idag också så vi får lov att lyssna på vår favorit fredags låt "fucka ur", bästa fredagslåten. Hej så länge! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0